Στάθης Σχίζας: Ένιωσε αμήχανα μέχρι και η δημοσιογράφος - Η απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Παναγιώταρου

«Συνήθως στη ζωή μου δε μετανιώνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: Ένιωσε αμήχανα μέχρι και η δημοσιογράφος - Η απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Παναγιώταρου

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να περνάνε κρίση στη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν με το ψέμα που αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου πως του είπε όσο βρισκόταν στο Survivor All Star.

Όλη η πίεση που δέχτηκε του έριξε πολύ την ψυχολογία με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι χωρίς δεύτερη σκέψη. Επέστρεψε λοιπόν στην Ελλάδα και μετά από αρκετές ημέρες σιγής, μίλησε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και τα όσα σημειώθηκαν όσο ήταν και ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει σχολιάσει κάτι συγκεκριμένο. Το σίγουρο όμως είναι πως είναι μαζί και μάλιστα ταξίδεψαν πρόσφατα στην Τήνο για ένα τάμα του Στάθη Σχίζα.

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Σχίζα για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Παναγιώταρου

Σχόλια που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ημέρες ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώτατου να διασκεδάζει στα χιόνια με άνδρα, με αποτέλεσμα να έχουν ξεσπάσει φήμες πως ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα τους. Στα σχόλια αυτά λοιπόν απάντησε ο επιχειρηματίας.

«Λοιπόν, καλή συνέχεια. Να είστε καλά. Ευχαριστώ που ήρθατε. Στην Τήνο περάσαμε φανταστικά», ήταν η απάντηση του και το γέλιο του τα έλεγα όλα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τσάκωσε την Αλεξάνδρα και τον Στάθη στην Ιερά Όδο για φαγητό και επιβεβαιώνεται πως πράγματι τα 2 παιδιά είναι μαζί και ερωτευμένα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει τόσο για την απόφασή του να φύγει από το παιχνίδι όσο και για τις φήμες για τρίτο πρόσωπα στην σχέση του με την Αλεξάνδρα.

«Μια χαρά ήρεμος είμαι, δεν αναστατώθηκα από κάτι», αρκέστηκε να πει και αποχώρησε ευγενικά.