«Δεν θα ξαναμπώ! Είμαι πολύ...» - Πυρ και μανία η Ντέμη Γεωργίου για το Masterchef 7

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ξαναμπώ! Είμαι πολύ...» - Πυρ και μανία η Ντέμη Γεωργίου για το Masterchef 7

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 14/3 η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality μαγειρικής. Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε τον λόγο που δεν την είδαμε να «εισβάλλει» στον φετινό κύκλο.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση που είχε με τη συμπαίκτριά της, Άλκηστις, η Ντέμη Γεωργίου δήλωσε: «Έχουμε χωρίσει. Την έχω στην καρδιά μου, τη σκέφτομαι πολύ συχνά, εύχομαι να είναι καλά και να έχει προχωρήσει τη ζωή της. Εγώ έχω προχωρήσει, είμαι ήρεμη και – όπως έχω πει και στο παρελθόν – κάνω συλλογή από σύμφωνα συμβίωσης» (δείτε εδώ ποια είναι η νέα της σύντροφος).

Οι δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου για το Masterchef 7

«Είναι δυνατόν να μου προτάθηκε να μπω φέτος στο MasterChef; Είμαι πολύ αναρχικό πλάσμα, για να μπορώ να βρίσκομαι σε τέτοια καλούπια και με τέτοιους κανόνες. Χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα παιδιά που έχουν μπει. Και για τον Ηλία και για τον Πορφύρη και για το Μαράκι. Γελάω πολύ με τις τελευταίες ευκαιρίες του Ηλία και περιμένω πώς και πώς τον Μπέλλο. Είμαι σίγουρη ότι θα μπει, δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσει μόνη της τη Μαρία.

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το σώμα του Ηλία, τίποτα άλλο. Και φανταστικός τελικός Μπέλλος με Ηλία… και Μαρία τρίτη. Ο Ηλίας δεν είναι «γύπας», είχε σχέση με μια κοπέλα από το εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου για το Masterchef.