«Το έχω ακούσει! Ο καθένας...» - Ο Πικέ απαντά πρώτη φορά για το τραγούδι της Σακίρα

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram
instagram

Την σιωπή του αποφάσισε να σπάσει ο Πικέ, έναν περίπου μήνα μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένoυ τραγουδιού της Σακίρα με τίτλο «BZRP Music Sessions #53», το οποίο είναι γεμάτο σπόντες για τον ίδιον και την νυν σύντροφό του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν μερικές μέρες, λόγω όλου αυτού του ντόρου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους και στο πρότζεκτ του Kings’ Leagueα αλλά και στην προσωπική του ζωή χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του.

Η απάντηση του Πικέ στο τραγούδι της Σακίρα

«Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου.

Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

Την ίδια στιγμή, προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του αγαπημένης, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

«Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Η τελευταία εμφάνιση της Σακίρα με δάκρυα στα μάτια

Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μερικές φωτογραφίες της Σακίρα να βρίσκεται σε κατάστημα της Νέας Υόρκης και να ξεσπά σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τον κόσμο που την αναγνώρισε, με την ίδια μάλιστα να είναι με δάκρυα στα μάτια την ώρα που ψώνιζε και μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα.

Η Σακίρα προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες με το καπέλο της αλλά ανεπιτυχώς.