Πιασμένοι χέρι χέρι - Η φωτογραφία του Light με την κούκλα σύντροφό του από τις διακοπές τους στο Μπαλί της Ινδονησίας

Η τρυφερή εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / nerogreco
instagram / nerogreco

Τρελά ερωτευμένος είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Light με την σύντροφό του Άννα Θεοδωρίδη, με το ζευγάρι ωστόσο να κρατά σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά του και να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, μερικές φορές τόσο ο γνωστός τράπερ όσο και η καλλονή ξανθιά σύντροφός του μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram μερικά κοινά τους στιγμιότυπα.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 14/3 ο Light προχώρησε σε μια άκρως ρομαντική ανάρτηση με την αγαπημένη του και τη συνόδευσε με μια τρυφερή εξομολόγηση. Η εν λόγω φωτογραφία έχει φόντο ένα δάσος και είναι τραβηγμένη από τις μαγευτικές τους διακοπές στο Μπαλί της Ινδονησίας.

«Ο μοναδικός μου περισπασμός», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Light, που αποκλείστηκε μαζί με τον Snik από τα φετινά MAD VMAS.

Η τρυφερή φωτογραφία του Light με την κούκλα σύντροφό του

Η κόντρα του με τον Πιλίδη

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον γνωστό τράπερ, Light (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Snik τον είδα σε κάτι βιντεάκια. Το “παίζουν” ιστορία και στην τελική τους βλέπεις κάτω να τρώνε φάπες και να μην σηκώνονται να δώσουν. Να κάθεσαι να μιλάς ότι είσαι αλήτης και ότι έχεις μεγαλώσει έτσι και δεν ξέρω ότι είσαι ο Βασιλιάς της Ελλάδας και της Αγγλίας μαζί και μετά κάθεσαι και τρως φάπες, νομίζω δεν μπορείς να πεις ότι είσαι άνθρωπος με επίπεδο».

«Αν δεν ήμουν αθλητής και ήμουν κάποιος που δεν μπορώ να σταθώ για τον εαυτό μου θα με ήξερε πολύ καλά. Όταν βλέπεις Survivor και ξέρεις ότι κόβουν καρύδες, ε τότε ξέρεις ποιος είμαι».

TAGS