Μπορεί να μην μοιάζουν καθόλου αλλά έχει το "μουσικό" μικρόβιο - Αυτός είναι ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά

Εσύ τον ήξερες;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» αναφέρθηκαν στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά και πιο συγκεκριμένα στα αδέλφια του. Ο τραγουδιστής, έχει άλλους δύο αδελφούς, έναν από τους ίδιους γονείς τον Απόστολο, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο survivor και ο άλλος είναι ο Νίκος.

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να αναρτεί συνέχεια φωτογραφίες με την αγαπημένη του σύζυγο, Κάτια Ζυγούλη (δείτε εδώ την πιο ρομαντική ανάρτηση τους) και τα παιδιά τους, αλλά αυτούς που δεν βλέπουμε συνέχεια είναι τα δύο του αδέλφια. Ο Νίκος είναι ο μικρότερος σε ηλικόα από τα αδέλφια, διότι είναι από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους.

Αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του STAR, έχει τελειώσει το μουσικό σχολείο, ασχολείται με την ξυλογλυπτική αλλά αγαπά ιδιαίτερα και το τραγούδι. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και ένα βίντεο, στο οποίο ακούμε τον Νίκο Ρουβά να τραγουδά, με τη χροιά της φωνής του να θυμίζει πολύ αυτή του Σάκη Ρουβά.

Η σύζυγος του Νίκου Ρουβά

Τον Ιούλιο του 2022 ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ο γαμπρός ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας!!!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry). Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράγμα όπως πρέπει!!!», έγραψε στην ανάρτηση του ο Νίκος Ρουβάς.