«Ο Πέτρος σίγουρα...» - Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την αντίδραση του Πυλαρινού στην απόφαση του Νίκου Μουτσινά

Ποιο θα είναι το μέλλον των Alcatrash μετά το τέλος του Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Πέτρος σίγουρα...» - Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την αντίδραση του Πυλαρινού στην απόφαση του Νίκου Μουτσινά

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Τρίτης 14/3 η Βάλια Χατζηθεοδώρου με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό και το τέλος της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” -δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι και την αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού

«Είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι είσαι όμορφη και είναι ωραίο να το λέμε και οι γυναίκες μεταξύ μας. Ακόμα έχω τα μαλλιά του Voice, είναι πολύ φρέσκο το φινάλε. Ο σύντροφός μου μού λέει συχνά ότι είμαι όμορφη, με κάθε ευκαιρία, δεν έχω παράπονο. Αν ζηλέψω, θα του το δείξω, αλλά δεν κάνω ακραία πράγματα αλλά θα το πω.

Ο Πέτρος σίγουρα στεναχωριέται γιατί κλείνει ένας κύκλος πέντε ετών πολύ όμορφος. Αλλά η βασική δουλειά των παιδιών είναι άλλη, οπότε σίγουρα το Καλό Μεσημεράκι τους έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο κύριος Λιανός δεν λέει τίποτα, δεν θα μάθουμε ποτέ κανένα spoiler από τον κύριο Λιανό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Το μέλλον των Alcatrash μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος του συγκροτήματος και απάντησε καθαρά ποια είναι η απόφαση του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Τέλη Ιουνίου θα βάλουμε μια πλερέζα και θα κλαίμε την μοίρα μας. Τι να κάνουμε. Θα συνεχίζουμε όπως κάθε μπάντα να παίζουμε μουσική», ανέφερε αρχικά.

«Δεν σκεφτόμαστε να πάμε σε κάποια άλλη εκπομπή. Χωρίς τον Νίκο δεν πάω πουθενά», ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βούλγαρης.