Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει παρεξήγηση, δεν με διώχνουν...» - Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή για τον ΣΚΑΙ

Όλα όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει παρεξήγηση, δεν με διώχνουν...» - Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή για τον ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/3) η έναρξη του "Καλό Μεσημεράκι" ήταν λίγο διαφορετική, με πιο βαρύ κλίμα. Ο Νίκος Μουτσινάς, ως παρουσιαστής, για τον οποίο ακούγονται πάρα πολλά σχετικά με την επαγγελματική συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε την θέση του, πάνω στο ζήτημα.

Ο παρουσιαστής είπε πως εάν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, δεν θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή είναι μια καθαρά δική του απόφαση και κανενός άλλου - δείτε εδώ τα σχόλια της Καινούργιου για το ζήτημα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΙ

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος από την τηλεόραση για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, μιας και πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις -δείτε εδώ βέβαια την σπόντα που πέταξε μέσα από την εκπομπή του πριν μερικές μέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3, ο Νίκος Μουτσινάς θα μείνει εκτός από τους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς μετά από μρικές συζητήσεις που φαίνεται πως έκανε με το κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να μη συνεχίσει με κανένα πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, το πρώτο και το μοναδικό πράγμα που ζήτησε είναι να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι του σε άλλες εκπομπές, να δουν τη δουλειά τους και να αξιολογηθούν αντίστοιχα.