Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι άνθρωπος που...» - Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον Νίκο Μουτσινά

«Αν νιώσει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι άνθρωπος που...» - Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον Νίκο Μουτσινά

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στον Νίκο Μουτσινά και τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες, για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ την απόφαση).

Βέβαια, όταν έκαναν λόγο στον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, η Κατερίνα Καινούργιου, που τους συνδέει μια φιλία, όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και φιλική, θέλησε να ξεκαθαρίσει την οπτική, του παλιού της συνεργάτη, με βάση την εμπειρία που είχε μαζί του.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Μουτσινά

«Επειδή τον ξέρω χρόνια, μπορεί να μην επικοινωνούμε συχνά, αλλά με ξέρει καλά. Ο Νίκος έχει μια θέση στην τηλεόραση, είναι ταλαντούχος άνθρωπος. Όταν νιώσει ότι κάτι τον έχει κουράσει μπορεί να θελήσει να κάνει μία παύση και όταν του έρθει, να γράψει.

Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κοιτάξει πρώτα τα χρήματα αλλά θα κοιτάξει αυτό που κάνει να νιώθει εκείνος καλά. Αν νιώσει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο, μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha.

Η νέα απάντηση στην τηλεόραση αυτή την φορά, της Καινούργιου στον Μουτσινά

Να υπενθυμίσουμε ότι μπορεί οι δύο τους να τα έχουν βρεί, αλλά πριν από λίγες μέρες είχε ξεκινήσει μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους.. Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής για τον τσακωμό που είχε στο Super Κατερίνα με τον Γιώργο Τσαλίκη, λόγω της απόφαση του τραγουδιστή να εμφανιστεί κανονικά στα μπουζούκι εν μέσω εθνικού πένθους.

Η Κατερίνα που πληροφορήθηκε και παρακολούθησε τα όσα είπε ο πρώην συνεργάτης και φίλος της, θέλησε να του απαντήσει δημόσια με μια ανάρτηση στο twitter.

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki, κακό μοντάζ αυτών που είπα και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια! Ποτέ δεν είπα εγώ πώς θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του!! Ούτε το έκανα προσωπικό... Σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα!!», έγραψε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Στην εκπομπή της (8/3) με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με τις σατιρικές και χιουμοριστικές εκπομπές που κράζουν τους δημοσιογράφους, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφέρει:

«Για να μη λέμε ψέματα στους τηλεθεατές, όλοι οι παρουσιαστές αμείβονται καλύτερα από τους ρεπόρτερ. Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζονται όλοι, ούτε να στοχοποιούνται συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ούτε αυτή είναι ξανθιά, έχει τρέσες, τα κάνει όλα εγωκεντρικά, είναι ηλίθια, είναι σε άλλο κανάλι, δεν την πειράζουμε, δεν είναι στον ΣΚΑΪ και τα λοιπά. Στην παρούσα φάση οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ποιος παρουσιάζει μία εκπομπή με τον τρόπο που μπορεί, πάνω απ’ όλα με ενσυνείδηση για αυτά που συμβαίνουν και πάνω απ΄ όλα με σεβασμό σε όλο αυτό που έχει γίνει», είπε αρχικά.

«Σε μία τέτοια τεράστια τραγωδία ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος πονάει περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιος το «παίζει», ποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί, ποιος έχει διαβάσει. Το βλέπετε στα μάτια μας, το καταλαβαίνετε. Εγώ διαφωνώ με το τσουβάλιασμα, με την τοξικότητα και με τη σάτιρα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Ακόμη κι αν θες να κάνεις πολιτική σάτιρα, μην στοχοποιείς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θέλεις να περάσεις.

Εγώ αυτό θέλω να πω, γιατί στεναχωρήθηκα με κάποια σχόλια χθες και με ένα κακό μοντάζ αυτών που ειπώθηκαν, ότι τα πάμε όλα εγωκεντρικά. Με συγχωρείτε. Εγώ απλώς παρουσιάζω μία εκπομπή, είναι πολύ δύσκολο ανθρώπινα αυτό το θέμα για μένα και για όλους εδώ, και προσπαθώ να το κάνω με σεβασμό, γι’ αυτό και το βλέμμα μου καθημερινά είναι χαμηλά. Σεβασμός και σιωπή στον πόνο τον ανθρώπων. Δεν είναι η στιγμή για κακίες και τοξικότητες», τόνισε.