Έχει κρατήσει τις ροζ ανταύγειες - Αγνώριστη 18 χρόνια μετά τους Singles η Λίλα ως Σάννυ Χατζηαργύρη

Θα πάθετε πλάκα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχει κρατήσει τις ροζ ανταύγειες - Αγνώριστη 18 χρόνια μετά τους Singles η Λίλα ως Σάννυ Χατζηαργύρη

Το 2005 βγήκε στον αέρα η σειρά του MEGA, Singles, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η Μαρία Σολωμού, και σε αυτή υπήρχε μία παρέα η οποία ήταν αχώριστη και μέσα από αστεία, αλλά και σοβαρά γεγονότα προβάλλονταν διάφορα μηνύματα, ενώ το γέλιο ήταν άφθονο.

Στο σίριαλ αυτό πρωταγωνιστούσε και η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία υποδυόταν την Λίλα, το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά και τις μωβ και ροζ αντάυγειες, η οποία είχε μία μοναδική τρέλα. Η ίδια, λοιπόν, 18 χρόνια μετά, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, και εξήγησε πώς έχει αλλάξει η ζωή της από τότε, ενώ η εικόνα της πέρα από τις ανταύγειες στα μαλλιά της είναι πολύ διαφορετική (δείτε εδώ πώς είναι ο "Λουκάς").

Έτσι είναι 18 χρόνια μετά τους Singles η Λίλα

«Το κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα μου είναι η ακεραιότητα και αυτό που δεν μου αρέσει στον χαρακτήρα μου είναι η αναβλητικότητα. Η μαχητικότητά μου είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη και η μεγαλύτερή μου αδυναμία το ότι αγχώνομαι. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ότι μπορεί να έρθουν εξωγήινοι στη Γη και να συμπεριφερθούν στους ανθρώπους όπως εκείνοι στα ζώα, δηλαδή θα μας αιχμαλωτίζουν και θα μας σφαγιάζουν επί ματαίω», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε, είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό, δε χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης. Ασβέστιο χρειαζόμαστε το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο».