Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα ανάρτηση από το ταξίδι της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Χαμός από φωτογραφίες στο προφίλ της αυτές τις μέρες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού αποχώρησε από το Survivor All Star θέλησε να κάνει ένα μακρινό ταξίδι, αφού έμεινε μόνη της στο σπίτι που έχει φτιάξει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά φαίνεται πως σε αυτό δεν είναι μόνη της. Αντιθέτως, δίπλα της υπάρχει μία αντρική φιγούρα και δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε πρόσωπο. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν με τον οποίο φημολογείται ότι έχει σχέση.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν στην Καλιφόρνια και δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους από το ταξίδι (δείτε εδώ το βίντεο που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση τους), ενώ η δημοσιογράφος την Τετάρτη 15/3 ανέβασε άλλη μία, κατά την οποία πόζαρε μπροστά από τα αγριεμένα κύματα της θάλασσας και χαμογελούσε στον φακό.

Η νέα ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ταξίδι της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ήταν ντυμένη με φούτερ και μακρύ τζιν, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς να δει σε μία πόλη που είναι ξακουστή για τον ήλιο και τις παραλίες της, όμως ακόμη κι αν ο καιρός είναι εναντίον της, εκείνη φαίνεται πως το διασκεδάζει στο έπακρο και το ζει κανονικά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξίδι με Μόργκαν
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πότε φημολογείται ότι έγιναν ζευγάρι

Το ζευγάρι τους πρώτους μήνες έκρυβε τον έρωτά του ωστόσο πλέον θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές απαλλαγμένοι από το βάρος του μυστικού τους. Ταξίδεψαν στην Χαβάη, όπου ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να αφεθούν χωρίς να τους απασχολεί τίποτα άλλο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι και οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με την δημοσιότητα, έχοντας την δυνατότητα να ζήσουν την σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν -δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον νέο της σύντροφο.