«Για κάποιες μπούρδες που λένε...» - Πυρ και μανία η Βρισηίδα Ανδριώτου! Αδιανόητο περιστατικό με δημοσιογράφο που την κυνηγούσε

Φανερά εκνευρισμένη η influencer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για κάποιες μπούρδες που λένε...» - Πυρ και μανία η Βρισηίδα Ανδριώτου! Αδιανόητο περιστατικό με δημοσιογράφο που την κυνηγούσε

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, τις τελευταίες ημέρες, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor All Star η φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η ίδια βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο σύντροφός της δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με εκείνη και έτσι η influencer απογοητεύτηκε και εξήγησε πως δεν θέλει καμία σχέση με την σχεδιάστρια κοσμημάτων, εκτός εάν εκείνη της ζητήσει συγγνώμη.

Βέβαια, της έχει στείλει μήνυμα, αλλά μετά το unfollow που "έπεσε" φαίνεται πως δεν έχει την διάθεση να ξεκινήσει διάλογο μαζί της (δείτε εδώ τι της έστειλε η Ευρυδίκη). Εξαιτίας όλων των παραπάνω, λοιπόν, πολλοί δημοσιογράφοι την πλησιάζουν για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της, όμως το απόγευμα της Τετάρτης 15/3 συνέβη κάτι που την "τάραξε" πολύ.

Αδιανόητο περιστατικό με την Βρισηίδα Ανδριώτου σε έξαλλη κατάσταση με δημοσιογράφο

Πιο συγκεκριμένα, αφού εκείνη έφευγε από την δερματολόγο της, την περίμενε ένας δημοσιογράφος έξω από το κέντρο αισθητικής και επέμενε με ερωτήσεις να μάθει την άποψή της για θέματα που δεν αποκάλυψε. Στην αρχή τον αγνοούσε και προσπαθούσε να φύγει, αλλά επειδή εκείνος την είχε πάρει από πίσω, αποφάσισε να σταματήσει και να του μιλήσει. Θεωρεί, όμως, πως με το μοντάζ που θα γίνει θα την κάνουν να φαίνεται κακιά, ενώ εκείνη δεν ήθελε καν να μιλήσει και έτσι θέλησε να τονίσει πως όταν κάποιος δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις, δεν είναι ωραίο να υπάρχει τέτοια επιμονή, γιατί οι ερωτώμενοι έρχονται σε δύσκολη θέση.

«Είμαι στη μέση. Δεν μπορώ να λογοδοτήσω εγώ για κάποιες μπούρδες που λένε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια, για να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη...»

Όλη αυτή η κατάσταση την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και θέλησε να το μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας γιατί έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες αυτές τις μέρες.

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί κάπως από τα social media. Δεν σας μιλάω πολύ. Γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω και πάρα πολύ όρεξη. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είτε στον κόσμο, είτε στη ζωή μου, ή στον καθένα μας είναι λογικό. Και σε εσάς είναι λογικό. Πολλά κορίτσια περιμένετε από εμένα να σας ανεβάσω τη διάθεση. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει. Είναι λογικό να πέσουμε. Επιβάλλεται να σηκωθούμε. Εγώ προσπαθώ εδώ και έναν μήνα. Είναι λίγο δύσκολο».

«Είμαστε οι επιλογές μας και για να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη κάνω πράγματα, αλλά τα κάνω με το ζόρι, επίτηδες για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι και κλαίω. Που εν τέλει το επιλέγω πολλές φορές, αλλά προσπαθώ να μην το κάνω», κατέληξε.