«Της έχω στείλει μήνυμα και δεν το έχει διαβάσει καν! Θέλω...» - Χαμός με τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για την Βρισηίδα

«Βρισηίδα πάρε με τηλέφωνο να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Της έχω στείλει μήνυμα και δεν το έχει διαβάσει καν! Θέλω...» - Χαμός με τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για την Βρισηίδα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η γνωστή επιχειρηματίας ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της, μίλησε για όλους και για όλα και ακομπλεξάριστη όπως πάντα αναφέρθηκε και στα χρήματα που κέρδισε (δείτε εδώ), κάνοντας όπως είπε χαρακτηριστικά διακοπές!

Φυσικά, η Ευρυδίκη απάντησε και για τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα, εξαιτίας των όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα -δείτε εδώ.

Η αναφορά της Ευρυδίκης στην Βρισηίδα

«Πριν φύγω είπα στον Σπύρο Μαρτίκα να ζητήσει ένα συγνώμη στην Ελευθερία για τη λέξη που είπε δημόσια επειδή η Ελευθερία μου είπε ότι θέλει να κάνει μήνυση και του είπα επειδή η Ελευθερία είναι αποφασισμένη να σου κάνει μήνυση κι αν σε κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση, για ψυχική οδύνη και τέτοια θα είναι κακό για σένα να της ζητήσεις ένα συγνώμη δημόσια και μου λέει δεν θέλω να ζητήσω κανένα συγνώμη.

Επίσης, ο Σπύρος δεν μου είπε δώσε ένα φιλί στη Βρισηίδα όχι ότι δεν την αγαπάει αλλά ήταν τόσο ενοχικός απέναντί μου που δεν μπορούσε να έρθει να μου πει μετά από όλα αυτά πες κάτι στην Βρισηίδα…

Από πέρυσι δεν κάνουμε παρέα με τον Σπύρο, θα πρέπει εγώ με το ζόρι επειδή είναι η φίλη μου η Βρισηίδα να κάνω παρέα και με τον άντρα της όπως κι εκείνη με τον εκάστοτε δικό μου;», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή η Βρισηίδα είναι εκεί και δεν τα έχει ζήσει αυτά, θα ήθελα μόλις πάω να μιλήσουμε αλλά η Βρισηίδα μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε θέλω να μιλήσουμε όταν έρθεις και μετά μου έστειλε ένα τελεσίγραφο και μου είπε δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε.

Εγώ την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, της έστειλα και μήνυμα δεν το έχει διαβάσει ποτέ… Εγώ την αγαπάω, θέλω να είναι καλά, θέλω να έχει τύχη στη ζωή της αφού λοιπόν έχουμε περάσει μαζί και καλά και άσχημα. Θέλω να πάω να πιώ ένα καφέ ένα φαγητό με τη Βρισηίδα…

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, να τοποθετηθώ γιατί δεν μου δόθηκε καν το περιθώριο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν βγήκε κι είπε ότι είμαι υποχείριο. Δεν θα την κακολογήσω, τα είπε πάνω στον πόνο της...

Βρισηίδα πάρε με τηλέφωνο να πιούμε καφέ και να έρθουμε να κάνουμε πανόραμα έχουμε δουλειές… Κι αν αποφασίσει μετά ότι δεν θέλει να κάνουμε παρέα εντάξει, αλλά οφείλει να με ακούσει», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά, η Βρισηίδα έκανε unfollow την Ευρυδίκη

Η Βρισηίδα αποφάσισε πως δεν θέλει να δώσει καμία ελπίδα σε αυτή την σχέση και κάπως έτσι ήρθε το unfollow!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω ss η Βρισηίδα δεν ακολουθεί την Ευρυδίκη αλλά η Ευρυδίκη ακολουθεί την Βρισηίδα. Για πόσο άραγε;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου