«Πήγα τρεις εβδομάδες "διακοπές" και έβγαλα...» - Έξαλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor all star

Όλα όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πήγα τρεις εβδομάδες

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο με τις δηλώσεις της εναντίον των συμπαικτών της, αμέσως μετά την αποχώρηση της (δείτε τες εδώ) μίλησε στην εκπομπή για τα όσα νιώθει μετά τον ερχομό της στην Ελλάδα.

Ακόμη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στα όσα γίνονταν μέσα στο παιχνίδι τις παραλίες των δύο ομάδων και δεν γινόταν να μην πει την γνώμη της για τον νικητή που θέλει να δει φέτος (δείτε εδώ τα σχόλια της).

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την αποχώρηση της από το Survivor all star

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά.

Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη, όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love θα έχει και hate. Θα έχουμε από όλα. Τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα και το μόνο που με έχει στενοχωρήσει, είναι ότι έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ» δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τα χρήματα που πρόλαβε να συγκεντρώσει η Ευρυδίκη στο παιχνίδι

Βραδιά αποχώρησης ήταν η Πέμπτη 9/3 για το Survivor all star, με το πρόσωπο που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης να προέρχεται από την ομάδα των κόκκινων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η ίδια αυτή τη φορά έκανε ένα πολύ μικρό πέρασμα από το παιχνίδι, καθώς η παραμονή της στο Survivor κράτησε μόνο 3 εβδομάδες, με την ίδια να μην έχει προλάβει καλά καλά να βρει τα πατήματά της στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι φώναξε η Ευρυδίκη τη στιγμή, που αποχώρησε).

Σε κάθε περίπτωση, η Παπαδοπούλου έδειξε τον ίδιο εκρηκτικό χαρακτήρα με αυτόν του 2022, μιας και έπαιρνε θέση για ό,τι και αν συνέβαινε τόσο στην ομάδα της, όσο και στην αντίπαλή.

Με τις εντάσεις να είναι λοιπόν πολλές, η Ευρυδίκη είχε αρχίσει να κάνει σαφές στον κόσμο, πως και αν έφευγε δε θα είχε θέμα μιας και όσα έβλεπε στο ριάλιτι δεν είχαν καμία σχέση με αυτά, που είχε στο μυαλό της.

Με πρόχειρους και σύντομους υπολογισμούς μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε, πως από την παραμονή της η ξανθιά επιχειρηματία κατάφερε να συγκεντρώσει 15.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, αλλά ούτε και πολλά συγκριτικά με το ποσό, που πήρε πέρυσι (δείτε εδώ αναλυτικά πόσα συγκέντρωσε από το παιχνίδι του 22').

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου