Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Υπάρχουν παίκτες που μπροστά στην κάμερα...» - Τα "καρφιά" της για το Survivor all star

«Όλοι είναι διαβασμένοι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Υπάρχουν παίκτες που μπροστά στην κάμερα...» - Τα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μετά το επικό ξεκίνημα των παρουσιαστών (δείτε το εδώ) βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρωήν παίκτρια του survivor all star μίλησε για την φετινή σύντομη εμπειρία της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ακόμη έκανε λόγο για τα όσα συνέβησαν την τεέυταία εβδομάδα, που ήρθαν τα πάνω κάτω, σχολίασε τις δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε τες εδώ), αλλά δεν δίστασε να ρίξει λίγο "δηλητήριο" για τα νούμερα τηλεθέασης του survivor.

Τα "καρφιά" της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor all star

«Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι.

Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακόμα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star. «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν».

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.