«Λαμπρινή μου σ' αγαπώ» - Οι πρώτες φωτογραφίες του Σάκη Αρσενίου με τον νεογέννητο γιο στην αγκαλιά του από το μαιευτήριο

Η στιγμή που η σύζυγός του τον κρατά για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ώρες, το απόγευμα της Τετάρτης 15/3 έγινε γνωστό πως ο Σάκης Αρσενίου έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, έφερε στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος θα ονομαστεί Κωνσταντίνος, όπως και ο πατέρας του τραγουδιστή.

Μητέρα και μωρό είναι πολύ καλά όσον αφορά την κατάσταση της υγείας τους και πλέον είναι και οι τρεις στο δωμάτιο, με τον νέο πατέρα να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο κρατώντας στα χέρια του το παιδί του (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος).

Οι πρώτες εικόνες του Σάκη Αρσενίου με την Λαμπρινή Πλεύρη και τον γιο τους στο μαιευτήριο

Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη και ο ίδιος δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του, ενώ φαίνεται πως έστειλε και μερικές φωτογραφίες στους φίλους του, με αποτέλεσμα η Μαρία Αντωνά να δημοσιεύσει άλλη μία στο δικό της προφίλ για ευχηθεί στον καλλιτέχνη δημόσια.

Αρσενίου γιος

Αρσενίου Πλεύρη γέννα

Μαρία Αντωνά για παιδί Αρσενίου

Η μοναδική φωτογραφία από τον πολιτικό τους γάμο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της Λαμπρινής Πλέυρη με τον Σάκη Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα είχε μιλήσει για το πρώτο του παιδί που περιμένει (δείτε εδώ τα λόγια του) και η πλέον σύζυγος του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι, να είναι μαζί το ραντεβού για την πρόβα του νυφικού.

Η κίνηση του τραγουδιστή είναι αρκετά τολμηρή, διότι πολλοί θεωρούν πως είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να βλέπει την νύφη με το φόρεμά της πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά δεν φαίνεται να τους απασχολούν αυτές οι προκαταλήψεις, αφού είναι σίγουροι για την αγάπη τους.

Μέσα από τον δημοφιλή ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, Soula Glamourous έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του. Όπως λέει και η διαχειρίστρια του λογαριασμού, χάρης στους "πράκτορες" της έβγαλε λαβράκι.

Ο Αρσενίου με την Πλεύρη στο δημαρχείο