«Νιώθω τους φόβους μου να μου χτυπάνε την πόρτα κάθε μέρα! Ζω με...» - Συγκλονίζει ο Θοδωρής Φέρρης

«Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νιώθω τους φόβους μου να μου χτυπάνε την πόρτα κάθε μέρα! Ζω με...» - Συγκλονίζει ο Θοδωρής Φέρρης

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/3 ο Θοδωρής Φέρρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή αμέσως μετά την πρώτη του καριέρα.

Να σημειώσουμε πως ο Θοδωρής είχε βρεθεί ξανά καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν μερικούς μήνες και είχε μιλήσει για τον δύσκολο χωρισμό που είχε και τον έριξε στα πατώματα -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Οι αποκαλύψεις του Θοδωρή Φέρρη

«Υπάρχει μια θλίψη γενικώς αυτή την εποχή στον αέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που έχω μάθει να ζω στη θλίψη και τα τελευταία χρόνια, όλως περιέργως, νιώθω και λίγο άβολα που είμαι τόσο χαρούμενος. Δηλαδή νιώθω λίγο περίεργα γιατί έχω μάθει να είμαι στεναχωρημένος και δεν θέλω τώρα να ανοίξω μεγάλη συζήτηση.

Δύσκολα πέρασα από το ίδιο μου το μυαλό και μόνο. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορώ να κατηγορήσω, προς Θεού. Μόνο ο εαυτός μου.

Ήμουν παντελώς ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε θετικό και όμορφο στη ζωή μου. Ακόμα και μια ωραία σχέση με μια κοπέλα δεν μπορούσα να υποδεχθώ κάτι τέτοιο. Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική. Τους φόβους μου, Γρηγόρη μου, τους νιώθω κάθε μέρα να μου χτυπάνε την πόρτα. Κάθε μέρα. Ζω με αυτούς ακόμα. Είναι φίλοι μου, τους κοιτάζω από μακριά, κοιταζόμαστε, μιλάμε, όλα καλά αλλά τους κρατώ σε απόσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Φέρρης.