Σε νοσοκομείο της Ρώμης η Βάνα Μπάρμπα - Τι συνέβη

Όλα όσα είπε στην εκπομπή "Πρωινό μας"!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός, καθώς βρισκόταν στο ελληνικό αεροδρόμιο, μετά την επίσκεψη της, στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θα ταξίδευε εκεί.

Η Βάνα Μπάρμπα, που πρόσφατα πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό (δείτε εδώ τον λόγο) ανέφερε στους δημοσιογράφους της εκπομπής ότι θα επισκεφθεί την Ρώμη, μαζί με την κόρη της, για ιατρικούς λόγους.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για την Ρώμη

Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή με εντελώς ήρεμο τόνο, δεν αναφέρθηκε φυσικά στον λόγο και την αιτία της επίσκεψης της στον γιατρό της γειτονικής χώρας.

«Τα πράγματα πάνε καλά. Ήταν όμορφα στη Ρώμη και ο καιρός καλός. Είχα πάει με την κόρη μου. Είχα πάει για άλλους λόγους. Για λίγο περίεργους λόγους καθαρά ιατρικούς. Αλλά τελικά μας προέκυψε κάτι πολύ ωραίο. Είδαμε φίλους αγαπημένους, την πανέμορφη πόλη.

Πήραμε τη γνώμη και άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Είχαμε απλά μια ωραία εκδρομή. Φύγαμε λίγο από τη στεναχώρια τη δική μας», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν παίρνουν τον δρόμο τους. Έτσι κι αλλιώς δεν μας ανήκουν. Εμείς από πίσω με την αγάπη μας. Ακούει τη γνώμη μου αλλά προχωράει. Είναι και δύσκολες ηλικίες».

Σχετικά με την πολιτική είπε ότι λόγω τους προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει την αντοχή να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν δεν απέκλεισε κάποια τηλεοπτική επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», είπε τελειώνοντας η Βάνα Μπάρμπα.