Συμφιλιώθηκαν στον αέρα του Πρωινού Μας - Παπαδοπούλου και Γραμμέλη έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Το παρασκήνιο της κόντρας τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συμφιλιώθηκαν στον αέρα του Πρωινού Μας - Παπαδοπούλου και Γραμμέλη έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star, μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τα όσα έχουν προκύψει. Φυσικά, αναφέρθηκε στην Ελευθερία και στα όσα συνέβησαν μεταξύ εκείνης και του Μάριου, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε πως η Βρισηίδα δεν θέλει πια καμία σχέση μας της -δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα αποκάλυψε.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, η Φαίη Σκορδά έκανε κι ένα αμήχανο σχόλιο, φέρνοντας στην επιφάνεια την κόντρα της Ευρυδίκης με την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ωστόσο, όπως τόνισαν οι 2 γυναίκες, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και όλα ανήκουν στο παρελθόν, με την γνωστή τηλεκριτικό να ξεκαθαρίζει πως όσα γράφει στα social media της, δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο.

Η συνάντηση Γραμμέλη - Παπαδοπούλου μετά την παρεξήγησή τους

  • Ευρυδίκη: Μπορούμε να επικοινωνούμε στο Twitter αν με ξεμπλοκάρεις.
  • Αφροδίτη: Κάποιος λάθος κάνεις. Μπλοκ δεν σε έχω κάνει.
  • Ευρυδίκη: Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Για όλους τους ανθρώπους υπάρχουν και ατυχείς στιγμές και όλα είναι καλά. Γιατί να μην την καλημερίσω;
  • Αφροδίτη: Καλημέρες… και τα αφήνουμε πίσω και προχωράμε μπροστά. Τηλεόραση κάνουμε και πράγματα λέγονται και πράγματα γράφονται. Ο καθένας υπερασπίζεται τη θέση του αλλά δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα να γίνεται σίριαλ με διαφωνίες δημόσιες. Άλλωστε, αν είχαμε κάτι να πούμε, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε θα το πούμε off camera. Η στήλη μου και η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, είναι πάντα με άξονα την τηλεόραση

Τι είχε συμβεί μεταξύ των 2 γυναικών

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από την εκπομπή Γεια Σου, η οποία δεν είχε διαφημίσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που θα ήταν καλεσμένη. Η ίδια να αποκαλύπτει στα social media πως δεν εμφανίστηκε στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου, καθώς δεν αναφέρθηκαν στο όνομά της και δεν δημοσιοποίησαν τίποτα για την παρουσία της στην εκπομπή.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε θέση μέσα από ένα κείμενό της (δείτε εδώ), ξεκαθαρίζοντας πως δεν της αρέσει αυτό το “παρακαλητό” από εκπομπές, σε παίκτες που βγήκαν από τα ριάλιτι. Η Ευρυδίκη μάλιστα έσπευσε τότε να της απαντήσει, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια και τηλεκριτικός υποτιμά συνανθρώπους της, ειδικά -μάλιστα- από τη στιγμή που και η ίδια έχει κάτσει στον καναπέ του Big Brother.

Λίγο μετά από αυτό, η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend, αναφέροντας πως δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και για τους παίκτες των ριάλιτι.

«Πέρασα υπέροχα, θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Ό,τι έγραψα ισχύει, δεν παίρνω ούτε μία λέξη πίσω. Δε θα ζητήσω συγγνώμη, μη τρελαθούμε. Θα μπορούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να πει “Κάνατε ένα λάθος”. Αυτό δείχνει ανωτερότητα! Κάνω την αυτοκριτική και κριτική μου. Με κάποια πράγματα διαφωνώ, δε μου αρέσει να κυνηγάω από πίσω κάποιον παίκτη ριάλιτι για να μου κάνει την τιμή να κάνει κάποια δήλωση. Φυγαδεύαμε τους παίκτες του Survivor, λες και ήταν ο Brad Pitt», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τότε, ξεκαθάρισε την πλευρά της, πως δεν ήταν σωστή η γενίκευση που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τους παίκτες ριάλιτι, χρησιμοποιώντας την έκφραση “υποκολτούρα”, ενώ τόνισε πως θα πήγαινε στην εκπομπή “Γεια Σου” το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά επέλεξε να μην πάει.