Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Πάρτο πίσω! Μην εκτίθεσαι παραπάνω!» - Ένταση στο πλατό του Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μπιμπίλα

Το μήνυμα του παρουσιαστή στον ηθοποιό

«Πάρτο πίσω! Μην εκτίθεσαι παραπάνω!» - Ένταση στο πλατό του Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μπιμπίλα
News 16.03.2023 12:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 16/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και για τον ντόρο για τη δήλωσή του ότι δεν έχει παρενοχληθεί αλλά θα ήθελε.

«Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω. Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω. Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθος και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν μεγάλο χαμό, στις οποίες τοποθετήθηκε και η Λένα Δροσάκη -δείτε εδώ τι είπε.

Τα νέα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί παρενόχλησης

«Με ενοχλεί η παρερμηνεία των όσων λέω και με ενοχλεί να παίζουν θέατρο κάποιοι από τα πάνελ και να τραβάνε τα μαλλιά τους κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέω ενώ το καταλαβαίνουν πολύ καλά. Όχι, δεν την παίρνω πίσω τη δήλωση γιατί δεν είναι άστοχη, είναι ακριβώς αυτό που εννοώ. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους να αυτοσυγκρατούνται» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η απάντηση του Μικρούτσικου στον Μπιμπίλα

Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθύνθηκε προσωπικά στον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Απευθύνομαι στον φίλο μου τον Σπύρο τον Μπιμπίλα που τον ξέρω 400 χρόνια. Σπύρο μου, έχουμε δείξει ακριβώς τη δήλωσή σου πάνω από δύο φορές. Μην εκτίθεσαι. Έχεις τη στοιχειώδη γενναιότητα να πεις “λάθος μου, μάλλον ήθελα να πω αυτό” αλλά έλα που δεν το έχεις πει και αυτό που έχεις πει είναι φοβερό και τρομερό.

Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω! Χρησιμοποίησε τη γενναιότητα που εμπεριέχει η θέση σου. Δεν είναι λάθος μας να κάνουμε λάθη, έχεις κάνει λάθος, μην επιμένεις!» του είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ! Δεν γνωρίζει...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νίκο Μουτσινά

Τέμπη: «Αχρείοι υποκριτές που...» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στις αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία των ηθοποιών

Share