"Πέταξε" το κοστούμι του ο Σρόιτερ - Το ονειρικό ταξίδι με την Μπούκη και τις κόρες τους στην Μαλαισία

Έπαιξαν με μαϊμούδες και περπάτησαν στους πιο διάσημους δρόμους! Φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/ioanna_sro
Instagram/ioanna_sro

O Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο ωστόσο, θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από την δημοσιότητα. Για το λόγο αυτό, βλέπουμε να πραγματοποιούν πολύ σπάνιες κοινές εξόδους σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ επίσης σπάνιες είναι οι κοινές αναρτήσει τους στα social media.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δυο κόρες, οι οποίες και είναι οι κύριες προτεραιότητες του. Λατρεύουν να περνούν διάφορες στιγμές μαζί τους και να κάνουν διάφορα ταξίδια και εσωτερικό και εξωτερικό.

Ταξίδι λοιπόν στο εξωτερικό πραγματοποίησαν και πρόσφατα, όταν Ιωάννα Μπούκη και Αντώνης Σρόιτερ ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν με τα παιδιά τους για την Μαλαισία.

Όπως είδαμε από φωτογραφίες που δημοσίευσε η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τάισαν μαϊμούδες, περπάτησαν σε διάσημους δρόμους, ενώ απόλαυσαν τις θέες.

Δείτε επίσης: Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 μήνες - Αυτή ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ πριν την Ιωάννα Μπούκη!

Φωτογραφίες από το ταξίδι Μπούκη - Σρόιτερ στην Μαλαισία

Οι σχέσεις τους μέσα στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».