Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN - Το θέμα της Αντωνά που "λύγισε" την Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN - Το θέμα της Αντωνά που

Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος ειναι πρωινιάτικα» την ώρα που η Μαρία Αντωνά έπρεπε να παρουσιάσει την στήλη της αναφέρθηκε σε ένα θέμα, ακρετά ευαίσθητο για την Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του OPEN, έμεινε άναυδη όταν η συνεργάτιδα της, αντί να σχολιάσει κάτι για την επικαιρότητα της ελληνικής και όχι μόνο showbiz, αναφέρθηκε στην ανάρτηση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την επέτειο της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Μάζη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας έστω και από εκεί να δείξει την απεριόριστη αγάπη που του έχει και πόσο ευλογημένη νιώθει που είναι μαζί και έχουν αποκτήσει τις δύο πανέμορφες κόρες τους (δείτε τες εδώ).

Η συγκίνηση της Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

Η Μαρία Αντωνά ξεκίνησε διαβάζοντας την ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρας, που είχε γράψει - αφιερώσει στον σύζυγο της: «Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτό -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου- και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρονια που ήμασταν στα “ντουζένια” μας! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι, ανέμελοι, όλο εξόδους, ταξιδια και όνειρα!

Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ επειτα από 21 χρονια κι εχοντας 2 υπεροχα παιδιά! Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου -αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα! Είσαι πάντα ΕΔΩ».

«Είναι ωραίο αυτά να μην τα κάνουμε μόνο σε γιορτές, να τα κάνουμε και στο… κουτουρού. Εκείνη την ώρα που το νιώθεις, το λες και το κάνεις», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να βρίσκεται καθημερινά μπροστά από τις κάμερες ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια ζει μία ήρεμη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, Ανδριάννα και Καλλινίκη.

Η παρουσιάστρια του Open και ο πρώην πολίστας μετρούν 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι τους.