Μπέττυ Μαγγίρα: «Μην μπλέξεις!» - Τα "καρφιά" της παρουσιάστριας για την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Μπορείτε να τα παίρνετε όλα πιο χαλαρά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Μην μπλέξεις!» - Τα

Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H Βρισηίδα Ανδριώτου, τις τελευταίες ημέρες, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor All Star η φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η ίδια βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο σύντροφός της δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με εκείνη και έτσι η influencer απογοητεύτηκε και εξήγησε πως δεν θέλει καμία σχέση με την σχεδιάστρια κοσμημάτων, εκτός εάν εκείνη της ζητήσει συγγνώμη.

Βέβαια, της έχει στείλει μήνυμα, αλλά μετά το unfollow που "έπεσε" φαίνεται πως δεν έχει την διάθεση να ξεκινήσει διάλογο μαζί της (δείτε εδώ τι της έστειλε η Ευρυδίκη). Εξαιτίας όλων των παραπάνω, λοιπόν, πολλοί δημοσιογράφοι την πλησιάζουν για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της, όμως το απόγευμα της Τετάρτης 15/3 συνέβη κάτι που την "τάραξε" πολύ

Πιο συγκεκριμένα, αφού εκείνη έφευγε από την δερματολόγο της, την περίμενε ένας δημοσιογράφος έξω από το κέντρο αισθητικής και επέμενε με ερωτήσεις να μάθει την άποψή της για θέματα που δεν αποκάλυψε. Στην αρχή τον αγνοούσε και προσπαθούσε να φύγει, αλλά επειδή εκείνος την είχε πάρει από πίσω, αποφάσισε να σταματήσει και να του μιλήσει.

Θεωρεί, όμως, πως με το μοντάζ που θα γίνει θα την κάνουν να φαίνεται κακιά, ενώ εκείνη δεν ήθελε καν να μιλήσει και έτσι θέλησε να τονίσει πως όταν κάποιος δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις, δεν είναι ωραίο να υπάρχει τέτοια επιμονή, γιατί οι ερωτώμενοι έρχονται σε δύσκολη θέση.

«Είμαι στη μέση. Δεν μπορώ να λογοδοτήσω εγώ για κάποιες μπούρδες που λένε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όλο αυτό θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή του OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της.

Τα καρφιά της Μαγγίρα στην Βρισηίδα Ανδριώτου

«Πω πω να σου τύχει να έρθεις σε αντιπαράθεση με την Βρισηίδα. Ναι, αλλά το ξέρει αυτό η Βρισηίδα. Ρε παιδί μου μπορείς να πεις σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες εδώ, δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν το είδα αυτό που βγήκε σαν αποτέλεσμα γιατί είπε ότι είναι αποτέλεσμα μοντάζ για να ξέρω αλλά…».

Αφού η Μαρία Αντωνά ανέφερε την δική της περίπτωση πέρυσι με τους δημοσιογράφους, που προσπαθούσαν να της αποσπάσουν δηλώσεις, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Μπορείτε να τα παίρνετε όλα πιο χαλαρά. Πάρε την καρδιά και φύγε¨.