Εξωτικές διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και την σύντροφο του, Πόπι - Η ανάρτηση στο instagram

Full in love!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εξωτικές διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και την σύντροφο του, Πόπι - Η ανάρτηση στο instagram

Μετά την είδηση για την επισημοποίηση της σχέσης του Κωνσταντίνου Αλέξιου, εγγονό του βασιλιά Κωνσταντίνου για την σχέση του με την Πόπι Ντελεβίν (δείτε εδώ τις ανακοινώσεις του ξένου τύπου) ο ίδιος έχει ξεκινήσει να αναρτεί διάφορες στιγμές μαζί της, είτε από την καθημερινότητα τους, είτε από τις διακοπές τους.

Αυτή την φορά, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος μαζί την Πόπι Ντελεβίν έκαναν μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους του, πως βρίσκεται διακοπές με την σύντροφο του, κάπου εξωτικά.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αλέξιου με την σύντροφο του, Πόπι

Ο Κωνσταντινος Αλέξιος σε διακοπές με την σύντροφο του

Λίγα λόγια για την Πόπι Ντελεβίν

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν.

Γνωστή για το κομψό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ντελεβίν αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας και έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως.

Γεννημένη στις 3 Μαΐου 1986 στο Λονδίνο της Αγγλίας, είναι η μεγαλύτερη αδελφή του μοντέλου και ηθοποιού Κάρα Ντρελεβίν. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από μικρή ηλικία και γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.

Εκτός από μοντέλο, η Ντελεβίν έχει επίσης εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και το «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος».

Επίσης, ο Τίνο - έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο Κωνσταντίνο οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.