Μοντέλο παγκοσμίου φήμης και 12 χρόνια μεγαλύτερή του - Αυτή είναι η σύντροφος του πρωτότοκου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Τους "έπιασαν" στο δρόμο χεράκι-χεράκι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μοντέλο παγκοσμίου φήμης και 12 χρόνια μεγαλύτερή του - Αυτή είναι η σύντροφος του πρωτότοκου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Η κηδεία και το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της εγγονής του) και φαίνεται πως ολόκληρη η οικογένεια αρχίζει να επανέρχεται σιγά σιγά στην κανονική της ρουτίνα.

Αυτό σημαίνει πως ο Παύλος Γλύξμπουργκ, η Μαρί Σαντάλ, αλλά και τα παιδιά τους επιστρέφουν στα ξένα και, μάλιστα, και οι τα τρία θα βρεθούν στην αγκαλιά των συντρόφων τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει όλο αυτό το διάστημα, και η Μαρία Ολυμπία είναι σε σχέση (δείτε εδώ τον καλό της), αλλά και ο αδερφός της, Αχιλλέας είναι τρελά ερωτευμένος (δείτε εδώ με ποια).

Αυτή είναι κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφος του πρωτότοκου γιου της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, Αλέξιου

Την Δευτέρα 20/2, ωστόσο διέρρευσε πως και ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας έχει μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα μίας κοπέλας, η οποία πέρα από το γεγονός πως του "ρίχνει" 12 χρόνια, είναι και η αδερφή ενός πασίγνωστου μοντέλου, ενώ και η ίδια είναι super model.

Ο λόγος για τον Τίνο, όπως φωνάζουν τον Αλέξιο Κωνσταντίνο οι φίλοι του, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τα πέντε βαφτιστήρια του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η σύντροφός του, λοιπόν, είναι η Πόπη Ντελεβίν, την αδερφή της Κάρα, η οποία είναι 36χρονών, ενώ ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι 24. Οι δυο τους εθεάθησαν χεράκι-χεράκι με την αγαπημένη του στο Λονδίνο και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail: «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός πως το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, τονίζοντας πως το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο εκείνος έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.