Έβγαλαν διαβατήριο και φεύγουν για... - Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μπέμπη

Χαζομπαμπάς!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @dimitris_alexandrou)
(instagram / @dimitris_alexandrou)

Όσο περνούν οι μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη βλέπουν τον μπέμπη τους να μεγαλώνει τόσο γρήγορα και θέλουν να προλάβουν να κάνουν τα πάντα μαζί του. Μετά την απόφαση του παιδίατρου ότι μπορεί να βγει έξω η επιχειρηματίας τον παίρνει συνέχεια μαζί της - δείτε εδώ την πρώτη τους έξοδο. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τους δύο νέους γονείς.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωί της Πέμπτης (16/3) πήρε τον πρωτότοκο γιό του κα πήγε να ξεκινήσει την διαδικασία για να του βγάλει... διαβατήριο!

Η φωτογραφία του Αλεξάνδρου με τον μπέμπη και το διαβατήριο του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε δύο inst-story που έδειχνε τον μικρό του γιό και το διαβατήριο, που το εφτιαξε.

«Ήρθαμε να βγάλουμε διαβατήριο μπαμπά», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη φωτογραφία με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου για τον μπέμπη και το διαβατήριο

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε τις φωτογραφίες που έβγαλαν πατέρας και γιος για τα διαβατήριά τους, έτοιμοι να ξεκινήσουν τα πρώτα τους μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό.

«Πάμε μπαμπά σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ. Είμαι μέσα», έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου για τον μπέμπη και το διαβατήριο

Η ανάρτηση της Τούνη για το μωρό και τα δάκρυα

Όσο περνούν οι μέρες, η Ιωάννα Τούνη μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι νέο για τα νεογέννητα μωράκια και για την ανάπτυξη τους. Αυτή την φορά, η γνωστή επιχειρηματίας μετά το τάμα που πήγε να κάνει για τον πρωτότοκο γιό της (δείτε εδώ την φωτογραφία τους) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο γιός της, που δεν έχει ούτε δύο μήνες που γεννήθηκε, αλλά και αυτά που έμαθε σχετικά με την ανάπτυξη των βρεφικών δακρύων.

Η μανούλα ανάρτησε αρχικά ένα βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στον καναπέ αγκαλιά με τον γιο του ενώ κλαίει, ενώ στη συνέχεια ανήρτησε ακόμη ένα βίντεο λέγοντας: «Το πιράνχας μου σήμερα έκλαψε για πρώτη φορά! Εννοώ κανονικό κλαματάκι, με δάκρυακια. Τα βρεφάκια στην αρχή όταν κλαίνε δε βγάζουν δάκρυα γιατί δεν λειτουργούν ακόμη η δακρυϊκοί αδένες στα μάτια. Έπαθα σοκ λοιπόν αυτό έκλαιγε και εγώ χαμογελούσα».