«Δεν θα μπω ακόμη στη διαδικασία να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα της εκπομπή

Μεγάλος ενθουσιασμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα μπω ακόμη στη διαδικασία να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα της εκπομπή

Η Ελίνα Παπίλα αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση με νέα εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, η οποία έχει τίτλο «Είμαστε Μαζί». Μπορεί το αρχικό πλάνο να ήθελε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στην θέση της, αλλά φαίνεται πως το σχέδιο αυτό "ναυάγησε" και έτσι άλλαξαν όλα (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια του "Πάμε Πακέτο" για την λήξη της συνεργασίας).

Η ίδια, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 16/3 παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, εξηγώντας ποια είναι τα συναισθήματά της για το νέο αυτό εγχείρημα και πώς θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που μπορεί να υπάρχει απέναντί της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την ανακοίνωση για την εκπομπή της

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη για αυτήν την συνεργασία. Αυτό που θα βγει στον αέρα θεωρώ ότι θα σας εκπλήξει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχω πολύ άγχος. Δεν θα μπω ακόμη στη διαδικασία να δω τα νούμερα τις πρώτες ημέρες. Θα ήθελα να μείνω στο συννεφάκι μου για λίγο ακόμα. Θέλω να το χαρώ και να το απολαύσω. Είναι αυτό που κρίνει τη δουλειά αλλά δεν είναι της παρούσης».

«Αυτό που θα παρουσιάσουμε είναι αυτό το παρεΐστικο που έχουμε και στο σπίτι», κατέληξε λέγοντας πως πιστεύει στο "μάτι" γενικότερα

Ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται

Μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, έγινε γνωστό την Τρίτη 14/3, πως εν τέλει η Παπίλα θα παρουσιάζει νέα εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με τίτλο «Είμαστε μαζί», όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

«Είμαστε μαζί» Με την Ελίνα Παπίλα! Μαζί της ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg. Κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1! Αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ψυχαγωγία και συνεντεύξεις, συζητήσεις και προβληματισμοί, ψηφοφορίες, κοινό και αυθόρμητες στιγμές. Σε όλα όσα ζούμε αξίζει να «Είμαστε Μαζί»!

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg έρχονται live και με τη ζωντανή συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών για να «Είμαστε Μαζί», πρωταγωνιστές, σε μια διαφορετική εκπομπή για όσα μας αφορούν και μας προβληματίζουν. Ελίνα, Αντώνης, Γιώργος και Νεφέλη, θα συζητούν με έναν ξεχωριστό τρόπο επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και θα μοιράζονται σκέψεις ανθρώπων και προσωπικά διλήμματα με το κοινό, το οποίο θα βρίσκεται ενεργά στο πλατό.

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν, αλλά και να διαμορφώνουν την εξέλιξη των θεμάτων που θα αναλύονται. Όλοι μαζί θα αναζητούν λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας. Με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων.

Κάθε Σαββατοκύριακο, θα «Είμαστε μαζί» με καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, για να ακούσουμε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, για να μοιραστούν μαζί μας επιτυχίες και αποτυχίες που καθόρισαν την πορεία και τη ζωή τους. Κάθε Σαββατοκύριακο «Είμαστε Μαζί». Γιατί υπάρχουν θέματα που μας απασχολούν. Και άλλα που μας εμπνέουν. Θέματα κοινωνικά, αλλά και πιο προσωπικά», αναφέρει η ανακοίνωση του ANT1.