Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι μητέρα της» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού που άφησε τον Σεργουλόπουλο άφωνο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι μητέρα της» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού που άφησε τον Σεργουλόπουλο άφωνο

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπη «πρωιαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για έναν διάσημο ηθοποιό (δείτε εδώ τι) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για όλους και για όλα.

Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την συμβίωση με τον σύζυγο της, αλλά και τις σχέσεις που έχει με την κόρη του.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη για τον σύζυγο της

«Μετά πήγαμε σπίτι και δεν κάναμε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά. Την Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο.

Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά;

Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά» πρόσθεσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Σε συνέντευξη της στο παρελθόν, η Ευαγγελία Μουμούρη είχε μιλήσει για τον σύζυγο της και τον τρόπο που παντρεύτηκαν.

«Είμαστε 11 χρόνια με τον σύζυγό μου. Μείναμε πρώτη φορά πολλές ώρες μαζί στο σπίτι στην καραντίνα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν τότε με τον Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο και μου λέει ότι η Άση Μπήλιου θα μου πει μια ημερομηνία. Λέω, λοιπόν, στον σύζυγό μου: "9 Δεκεμβρίου είναι καλή ημέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο". Ήταν Δευτέρα να πάμε και του λέω το Σάββατο “κανόνισες να πάμε τη Δευτέρα;”. Και μου λέει ότι η συμβολαιογράφος δεν μπορεί τη Δευτέρα και να πάμε την Τρίτη.

Αλλάξαμε συμβολαιογράφο και κλείσαμε να το κάνουμε 9 Δεκεμβρίου. Μας έκλεισε ραντεβού στις 11:30 και 11:00 πάει ο Αλέξανδρος στο ΚΕΠ για τα πιστοποιητικά. Με παίρνει τηλέφωνο 11:15 και μου λέει ότι πάει στο δήμο γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν τον ρώτησα τι πρόβλημα υπάρχει, μου λέει: “εδώ η οικογενειακή κατάσταση λέει ότι είμαι παντρεμένος”. Είχε πάρει διαζύγιο, αλλά δεν είχε γραφτεί στο δήμο. Φόρεσα το μαγιό μου, γιατί μετά θα πήγαινα κολυμβητήριο και μια γούνα από επάνω επειδή έκανε κρύο εκείνη την ημέρα.

Λίγη ώρα μετά, με παίρνει και μου λέει: “όλα εντάξει, έλα να παντρευτούμε”. Φόρεσα ένα κραγιόν και πήγα με το μαγιό και τη γούνα. Μας βλέπει η κυρία και μας ρωτάει αν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε. Τότε και οι δύο ρωτήσαμε σε πόσους μήνες μπορούμε να χωρίσουμε και όταν μας είπε τρεις μήνες, υπογράψαμε» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.