«Έχω βρεθεί με συνάδελφο που έκανε γυμνά και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο» - Σοκαρισμένοι Μελιτά & Σεργουλόπουλος με την Ευαγγελία Μουμούρη

Δεν περίμεναν να το ακούσουν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω βρεθεί με συνάδελφο που έκανε γυμνά και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο» - Σοκαρισμένοι Μελιτά & Σεργουλόπουλος με την Ευαγγελία Μουμούρη

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, την Πέμπτη 16/3, βρέθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη, μία ηθοποιός η οποία δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, αλλά όποτε το κάνει είναι άκρως αποκαλυπτική (δείτε εδώ τι συνέβη όταν βρήκε τον πατέρα της νεκρό).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα της, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για μία συνάδελφό της, η οποία τα προηγούμενα χρόνια έκανε γυμνές φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά με ερωτικό περιεχόμενο, αλλά πλέον βρίσκεται σε υπουργείο, κάτι που άφησε άναυδους την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλου που την άκουγαν.

Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Μουμούρη για συνάδελφό της

«Στο Καφέ της Χαράς ήμουν η χήρα του Φατσέα. Με κολλούσαν στις νταλίκες εκεί που ήταν οι άλλες στα ημερολόγια με τα ψεύτικα β…ά και δίπλα ήσουν κι εσύ από τα τηλεπεριοδικά. Ήταν πάρα πολύ αστείο. Τώρα, αν μου το ζητήσετε (σ.σ. φωτογράφιση) ευχαρίστως. Δεν μου το έχουν ζητήσει. Εγώ έχω βρεθεί με μία συνάδελφο, όπου έκανε σε ένα από τα δύο ερωτικά περιοδικά γυμνά. Τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Τι συμβαίνει με το παιδί του συζύγου της

Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε, επίσης, στην προσωπική της ζωή και την συμβίωση με τον σύζυγο της, αλλά και τις σχέσεις που έχει με την κόρη του.

«Μετά πήγαμε σπίτι και δεν κάναμε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά. Την Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο.

Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά;

Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά» πρόσθεσε η Ευαγγελία Μουμούρη.