«Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφός μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για την προσωπική της ζωή

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφός μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα, εντόπισε την Ματθίλδη Μαγγίρα σε έξοδό της και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της.

Μπορεί να απάντησε για την Eurovision και για τον χρόνο που αφιερώνει στον εαυτό της, αλλά όσα ανέφερε για τους συντρόφους της και τον λόγο που είχε χωρίσει με έναν από αυτούς, είναι που έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση στο πάνελ, αλλά και στους τηλεθεατές (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την κόρη της).

Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για τους συντρόφους της

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου. Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφός μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ», είπε αρχικά η ηθοποιός και μιλώντας για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, επισήμανε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Για την παρουσίαση της Eurovision, μάλιστα, ανέφερε: «Από την Eurovision έχω ζήσει ωραίες στιγμές και ωραίους εφιάλτες. Είχα δει στον ύπνο μου ότι βγήκαμε 7οι στην Eurovision και τελικά σε αυτήν τη θέση βγήκαμε. Από τότε που “έφυγε” η μητέρα μου δεν έχει έρθει στα όνειρά μου, ήρθε στην κόρη μου και είπε ότι είναι καλά και να προσέχουμε τον παππού».

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει για εμένα ο χρόνος. Ανήκω στους Αρκτούριανς, στους κατοίκους του αστερισμού. Έκαναν bullying στην κόρη μου στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο. Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».