Σάκης Αρσενίου: «Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που...» - Η πρώτη ανάρτηση της Λαμπρινής Πλεύρη μετά την γέννηση του γιου τους

Μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Αρσενίου
Instagram / Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη έγιναν για πρώτη φορά γονείς το απόγευμα της Τετάρτης 15/3 και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αφού μητέρα και γιος είναι υγιής, οι δυο τους ξεκουράζονται στο δωμάτιο του νοσοκομείου και φυσικά έχουν δίπλα τον καλλιτέχνη, ο οποίος δεν τους αφήνει στιγμή και προσπαθεί να βοηθά όπως μπορεί την σύζυγό του (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος).

Η νεαρή μανούλα, όμως, αποφάσισε πως πήρε αρκετό χρόνο και έτσι ήδη δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό τους στην αγκαλιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Η ανάρτηση της Λαμπρινή Πλεύρη μετά την γέννηση του γιου του Σάκη Αρσενίου

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί!

Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λαμπρινή Πλεύρη Αρσενίου μωρό
Instagram / Λαμπρινή Πλεύρη

Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή

Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη για τον τραγουδιστή και ο ίδιος δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του, ενώ φαίνεται πως έστειλε και μερικές φωτογραφίες στους φίλους του, με αποτέλεσμα η Μαρία Αντωνά να δημοσιεύσει άλλη μία στο δικό της προφίλ για ευχηθεί στον καλλιτέχνη δημόσια, πέρα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από χθες.

Αρσενίου γιος

Αρσενίου Πλεύρη γέννα

Μαρία Αντωνά για παιδί Αρσενίου