«Έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα! Έχω δεχτεί...» - Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η αποκάλυψη για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα! Έχω δεχτεί...» - Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/3 η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή creative director και πρώην κριτής του GNTM ήταν άκρως αποκαλυπτική και ανοιχτή και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα (δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει για την κρίση που έχει περάσει ο γάμος της).

Συγκεκριμένα, η ίδια αφηγήθηκε πώς μπήκε στη ζωή της η μόδα, αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, μίλησε για το πώς συμπεριφέρεται στις διαπροσωπικές και στις επαγγελματικές της σχέσεις, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία ενώ κατέθεσε και την δική της άποψη σχετικά με τη διαφορετικότητα.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«H δουλειά μου είναι να δημιουργώ ιδέες, τις οποίες ιδέες τις πουλάω σε ανθρώπους και επιχειρηματίες και μετά είμαι υπεύθυνη να τις υλοποιήσω. Αρχικά ερωτεύτηκα την μόδα, διάβασα πάρα πολύ και στην πορεία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει να δημιουργώ στην μόδα. Όλο αυτό μπήκε στην ζωή μου τυχαία, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίο κάτι είδαν σε εμένα, οι οποίοι με επέλεξαν και είμαι εδώ σήμερα.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως είμαι και εγώ, δουλεύουν πάρα πολλές ώρες, οπότε δεν θεωρώ ότι κάνω μια εύκολη δουλειά, αλλά είμαι ευγνώμων αλλά γουστάρω που το πρωί ξυπνάω για αυτή την ταλαιπωρία.

Έχω δεχτεί φριχτή συμπεριφορά, έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας. Από ανθρώπους που είναι, οδοντόκρεμα, χαμόγελο και την ίδια στιγμή έχει πάρει μαχαίρι και σου έχει σκάψει τον λάκκο. Αυτό με που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι ότι δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Ακόμα και στα χειρότερά μου. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φριχτά, πήρα τηλέφωνο και πήρα συγγνώμη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς.

Το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος έχει να κάνει με το αν μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια. Αν δεν είσαι μην κοιμηθείς, πάρα τηλέφωνο και απολογήσου, ζήτα συγγνώμη.

Δεν είναι εύκολο να καταγγείλουμε μια κακή συμπεριφορά. Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που λένε “σήκω και φύγε”. Όλοι δουλεύομε, κανείς δεν έχει αυτή την χρυσή μπανανιά, όλοι δουλεύουμε, όλοι έχουμε υποχρεώσεις, περνάμε μια δεύτερη οικονομική κρίση.

Εγώ είχα περάσει μια πρώτη οικονομική κρίση μόλις είχα γίνει μάνα, δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να πληρώσω κάτι υπέρογκες επιταγές. Τότε εμείς πληρωνόμασταν με κάτι 7μηνες και 12μηνες επιταγές και φτάναμε στην τράπεζα και μας έλεγαν αυτό είναι, “απολαύστε το”».

Το «diversity» δεν υπάρχει για τα παιδιά μου, είναι αυτονόητο. Εκεί έξω υπάρχουν όλα, το έχουν αποδεχτεί. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε μια οικογένεια που όλοι είμαστε πάρα πολύ ανοιχτοί. Τα παιδιά μου απλώς, σαν άνθρωποι που είμαστε υπεύθυνοι και μεγαλώνουμε δύο παιδιά, τα οποία παιδιά μεγαλώνουν στην Ελλάδα, αλλά δεν τα έχουμε με αλυσίδες δεμένα, κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν οπουδήποτε, γιατί και εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε παιδιά μεταναστών, οπότε μεγαλώνουμε δύο παιδιά που πρώτα από όλα τους μαθαίνουμε να σέβονται τον εαυτό τους και μετά τους άλλους», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.