«Έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Βασίλη Καρύδη

«Έχει τύχει να μείνουμε χώρια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Βασίλη Καρύδη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς είναι αρκετά προσιτή και έχει πολύ χιούμορ. Η ίδια, λοιπόν, μέσα από τις συνεντεύξεις της δεν διστάζει να μιλήσει για πολλά θέματα και πάντα προσπαθεί να είναι ειλικρινής, ακόμα και σχετικά με την "κόντρα" της με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τι απάντησε για εκείνη).

Την Τετάρτη 15/3, λοιπόν, η art director μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη (δείτε τον εδώ), αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια γι' αυτόν, επισημαίνοντας μέχρι και την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι και την περίοδο που έμειναν χωριστά.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Βασίλη Καρύδη

«Δεν υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δυο παιδιά», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε έχει τύχει να μείνουμε χώρια αλλά δεν έχουμε χωρίσει».

Την έκανε όμως unfollow στο instagram;

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν συμβεί με τα πρόσωπα, που πέρασαν από το GNTM καθώς σήμερα οι περισσότεροι κριτές δεν μιλάνε μεταξύ τους, με τη Βίκυ Καγιά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην ακολουθιούνται πλέον στο instagram.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν λοιπόν το σχόλιο, που έκανε η art director την Πέμπτη 9/3 στο Πρωινό μας με την ίδια να δίνει τέλος σε όσα λέγονται για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζοντας μάλιστα, πως το μόνο unfollow, που θα την πείραζε θα ήταν αυτό του συζύγου της (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Καγιά για την Ζενεβιέβ ως παρουσιάστρια).

«Μου αρέσει πολύ σαν project, βλέπω και το αγγλικό και το ισπανικό First Dates. Εμπιστεύομαι πολύ το κανάλι, για αυτό είπα το «ναι». Θα είναι βραδινό αλλά δεν ξέρω ακόμη. Είμαστε ακόμη στο στήσιμο. Δουλεύω ακόμη στον χώρο της μόδας, απλώς είμαι διπλοθεσίτισσα. Η μόδα δεν σταματάει ποτέ.

Το unfollow της Βίκυς Καγιά το έμαθα από τους δημοσιογράφους. Τα social media είναι ελεύθεροι χώροι, όπως και η ζωή μας. Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να ακολουθήσεις κάποιον. Ο μόνος άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος να με ακολουθεί ή να μην με ακολουθεί είναι ο άντρας μου. Αν μάθατε ότι με έκανε unfollow ο Καρύδης να μου το πείτε, όλοι οι άλλοι δεν με νοιάζουν. Ο σύζυγός μου είναι ο βράχος μου, όταν ήμουν και άνεργη, με παιδιά, υποχρεώσεις. Ευτυχώς είχαμε τους γονείς του», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.