Γιώργος Λιανός: Ραντεβού για πίτσα με την Καραλέξη και την κόρη τους - Πως περνάει τις ώρες του εκτός Survivor All Star

Φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Ραντεβού για πίτσα με την Καραλέξη και την κόρη τους - Πως περνάει τις ώρες του εκτός Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός εδώ και κάποια χρόνια λόγω του Survivor All Star περνάει τους 6 από τους 12 μήνες του στον Άγιο Δομίνικο όπου γίνονται τα γυρίσματα. Ο παρουσιαστής έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και από τότε που ανέλαβε αυτό τον ρόλο έχει δει την καριέρα του να εκτοξεύεται.

Μαζί του στο εξωτική νησί βρίσκεται και η σύντροφός τους Κωνσταντίνα Καραλέξη μαζί με την δυο ετών κορούλα τους, Βαλέρια, ενώ όποτε υπάρχει δυνατότητα (λόγω σχολείου) τον επισκέπτονται και τα τρία του παιδιά από την πρώτη του γυναίκα.

Τι κάνει ο Λιανός εκτός γυρισμάτων του Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός όποτε είναι free από τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του Survivor All Star που προβάλλονται στον ΣΚΑΙ, απολαμβάνει κάθε λεπτό με την κορούλα του και την σύντροφο του και πριν μερικές εβδομάδας μάλιστα της έκαναν πάρτι έκπληξη και της έσβησαν τούρτα για τα γενέθλια της.

Πρόσφατα, βγήκαν οι τρεις τους ραντεβού για πίτσα και ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες τους.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η βίλα που μένει

Ο Γιώργος Λιανός παίρνει θέση στη γραμμή εκκίνησης και το YOU σας παρουσιάζει το μέρος που φιλοξενεί εκείνον, μαζί με την οικογένειά του, καθώς και την καθημερινότητά του πίσω από τις κάμερες στην Καραϊβική.

Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί εκεί και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αναπόφευκτο jet lag με τις έξι ώρες διαφοράς. Ο Άγιος Δομίνικος έχει τους δικούς του... ρυθμούς, όπως λέει ο παρουσιαστής, με τελείως διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας και χωρίς πολύ άγχος. Δεν είναι λίγες οι μέρες που και ο ίδιος «παρασύρεται» σε αυτούς και απολαμβάνει το φυσικό τοπίο μαζί με τον καφέ του, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες του μετά από μία δύσκολη μέρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Διαβάστε επίσης: Έχει μέχρι και ντίσκο - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους

Φυσικά τα γυρίσματα ορίζουν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας, ενώ τις ημέρες του συμβουλίου και των αποχωρήσεων αγγίζουν (και ξεπερνούν ενίοτε) τα δωδεκάωρα. Αλλά η «αποζημίωσή» του βρίσκεται στις κλειστές πόρτες του La Estancia Golf Resort, που τον φιλοξενεί, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια-Ασημούλα να τον περιμένουν. Φέτος θα αργήσουν λίγο να ταξιδέψουν, με τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει χαμογελώντας πως η σύντροφός του τον σταύρωσε και του έδωσε μία εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου (προστάτη των ταξιδιωτών), ενώ τον αποχαιρετούσε.

Λιανός κόρη

Σε λίγο καιρό αναμένεται να φτιάξει τις βαλίτσες της κι εκείνη. «Όσο όμορφο και να είναι το συγκεκριμένο μέρος, αν δεν έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείς», λέει ο Γιώργος Λιανός, γι' αυτό και τους περιμένει με ανυπομονησία, ενώ δεν αποκλείεται (και φέτος) να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το πέμπτο παιδί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

=Survivor All Star Λιανός

Survivor All Star Λιανός ξενοδοχείο

Survivor All Star Λιανός που μένει

Survivor All Star Λιανός Άγιος Δομίνικος

Survivor All Star Λιανός ΣΚΑΙ