Happy Day: «Ορίστε βρε!» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε on air φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από την πρόβα νυφικού

Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: «Ορίστε βρε!» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε on air φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από την πρόβα νυφικού

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής 17/3 ο Άρης Σοϊλέδης και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, με την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί.

«Η Μαρία είναι τόσο εργασιομανής που αν και έφυγε από το Just the two of us, την βλέπω μόνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποδοσφαιριστής, τις δηλώσεις του οποίου σχολιάστηκαν αμέσως μετά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της.

«Εδώ δεν προλαβαίνει να δει το νυφικό της η γυναίκα», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας με την παρουσιάστρια να απαντά: «Όλα τα προλαβαίνει η Μαρία»

Αμέσως μετά μάλιστα, η Μαρία Αντωνά έστειλε μήνυμα στη Σταματίνα και συγκεκριμένα μερικές φωτογραφίες από τις πρόβες νυφικού που κάνει.

Η φωτογραφία που έστειλε η Μαρία Αντωνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πρόβα νυφικού

«Ορίστε βρε! Ορίστε! Η Μαρία ψάχνει νυφικά. Μου στέλνει εδώ ένα ωραίο. Ψάχνει, κάνει ραντεβού για νυφικά», είπε με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια ενώ δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από την πρόβα νυφικού της (δείτε εδώ τι φωτογραφία που είχε ανεβάσει η ίδια στα social media).

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε πριν μερικές μέρες καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τον γάμο που ετοιμάζει με τον αγαπημένο της το καλοκαίρι, αναφέροντας πως ήθελε ένα απλό νυφικό.

«Δεν έχω κλείσει ακόμα ημερομηνία και μέρος γάμου, θα είναι κάτι απλό», αποκάλυψε και επισήμανε ότι κουμπάρος θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε ότι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου της έκανε πρόταση για να τους παντρέψει, ενώ η Εύη Δρούτσα τους έχει τάξει να τους γράψει το τραγούδι του γάμου τους. Τέλος, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Μαριάντας Πιερίδη θα είναι αυτός που θα ετοιμάζει το τραπέζι του γάμου τους.