«Δεν είναι κομψό! Η Ελεονώρα...» - Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για το ξέσπασμα του Λιάγκα στην Μελέτη

Τοποθετήθηκε στον χαμό που έγινε χθες από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι κομψό! Η Ελεονώρα...» - Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για το ξέσπασμα του Λιάγκα στην Μελέτη

Μια μικρή αλλά όλο νόημα αναφορά στο χθεσινό 16/3 ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της μετά τη φάρσα που έκαναν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής 17/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

«Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα», ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα -δείτε εδώ ολόκληρο το ξέσπασμά του.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα και το χθεσινό ξέσπασμά του

Η παρουσιάστρια του Happy Day -που σήμερα κλείνει μάλιστα και 9 χρόνια- είπε από πλευράς της:

«Χθες ο Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Πήγαν μια τούρτα στον Γρηγόρη που έλεγε “θέλω να κάνεις πρωινό” και ήταν από την εκπομπή της Ελεονώρας. Η αλήθεια είναι ότι όταν συζητιέται για καιρό ότι κάποιος σε αντικαθιστά από το ίδιο κανάλι, δεν είναι ωραίο. Αλλά, επειδή ξέρω και την Ελεονώρα και την ομάδα της και τον Γιώργο Μπέζα, πιστεύω ότι ήταν μια πλάκα.

Δεν ήταν στη λογική του να προσβάλει τον Γιώργο…Έχει δίκιο γιατί όταν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ξέρεις ότι θα είσαι εκεί, το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο… Ο λόγος που δε το βάλαμε στη σκαλέτα είναι γιατί ρίχνει και κάποιες βολές στην εκπομπή της Ελεονώρας που είναι απέναντί μας και δεν είναι κομψό να χτυπήσουμε τους συναδέλφους. Η πρόθεση σίγουρα από την Ελεονώρα είναι καλή» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μα ήταν να μη βγει από τα ρούχα του ο χριστιανός;», είπε από πλευράς του ο Δημήτρης Πανανώτας.