Ήταν να μην το πάρει απόφαση - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στα μαλλιά της

Τώρα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / athinao1konomakou.star
Instagram / athinao1konomakou.star

Ένα full time πρόγραμμα έχει καθημερινώς η Αθηνά Οικονομάκου, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν σταματούν, ειδικά τώρα που πήρε την απόφαση μετά από χρόνια να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα όμως, είναι και μανούλα 2 παιδιών, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος της να είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Ωστόσο, πάντα βρίσκει όρεξη και διάθεση να περιποιηθεί τον εαυτό της, μιας και ομολογουμένως αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Υιοθέτησε λοιπόν ένα total blonde hair look με μια λεπτομέρεια στη ρίζα που κάνει τη διαφορά μιας και είναι ελαφρώς σκούρα, δημιουργώντας έτσι ένα γλυκό blonde balayage που της πάει πολύ.

Φυσικά, το αποτέλεσμα το μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα likes και τα σχόλια να παίρνουν "φωτιά" μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Τα μυστικά ομορφιάς της

«Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα.

Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like.