Την απόλαυσαν στο θέατρο - Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον αδερφό της, Νικήτα και την σύντροφό του

Σπάνια κοινή έξοδος για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο θεατρικό σανίδι, μέσα από την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο Θέατρο Παλλάς επέστρεψε πριν μερικές μέρες η Αθηνά Οικονομάκου (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της όσο έκανε πρόβες).

Παρόλο που υπήρξαν μερικές αναποδιές μέχρι να έρθει η μέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ το ατύχημα που τους έκανε να αναβάλουν αυτή τη στιγμή), τα κατάφεραν και το βράδυ του Σαββάτου 17/12 η ηθοποιός ανέβηκε στο "σανίδι" με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά από κάτω.

Ανάμεσα στο κοινό, φυσικά, ήταν και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα, αλλά και η μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πολύ. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν στα καμαρίνια, μαζί με άλλους φίλους της συζύγου του επιχειρηματία, όπως η Νίκη Παλληκαράκη για παράδειγμα, και όλοι τους "έλαμπαν" από χαρά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον φακό του YOU).

Λίγες μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα λοιπόν και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 28/12 ο αδελφός της Αθηνάς Οικονομάκου την απόλαυσε επί σκηνής, τον οποίο μάλιστα συνόδευσε η σύντροφός του. Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης οι τρεις τους πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, με την αγαπημένη ηθοποιό να προχωρά και σε μια σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ποζάροντας με τον αδελφό της, Νικήτα και την σύντροφό του, με την οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια.

Να υπενθυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον μεγαλύτερο αδελφό της, όπου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρή, παρακαλούσα να φύγει γιατί δεν τον άντεχα, αλλά με το που έφευγε στεναχωριόμουν. Πλέον, για οποιοδήποτε πρόβλημα προσωπικό που έχω είναι από τους πρώτους που θα πάρω τηλέφωνο».

Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον αδερφό της, Νικήτα και την σύντροφό του

Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον αδερφό της, Νικήτα και την σύντροφό του