«Την θες τώρα κι εσύ την Κατερίνα Καινούργιου σου» - "Κόλαφος" η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το σχόλιο που δέχθηκε για τις πλαστικές

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου, τις προάλλες, δέχθηκε ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το οποίο ουσιαστικά ήταν επιθετικό και αφορούσε τις πλαστικές που μπορεί να έχει κάνει και τις οποίες έχει παραδεχθεί (δείτε εδώ την απάντησή της), ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η μόνη που έχει μπει στο στόχαστρο του κοινού εξαιτίας των επεμβάσεων που μπορεί να έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λίγες ώρες αφού συνέβη το περιστατικό με την παρουσιάστρια του ALPHA, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχόλιο που δέχθηκε λοιπόν, το οποίο έλεγε πως είναι θα ήταν πολύ πιο όμορφη εάν δεν είχε "πειράξει" κάτι. Εκείνη, βέβαια, το έριξε στην πλάκα και η δική της απάντηση ήταν επική.

Η επική απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα σε σχόλιο που δέχθηκε για τις πλαστικές

«Αν δεν είχες φτιαχτεί με πλαστικές και διάφορα, θα ήσουν πιο όμορφη. Χάνεται, κάποιες δεν γνωρίζεστε πια», έγραφε συγκεκριμένα το σχόλιο και από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του OPEN απάντησε: «Την θες τώρα κι εσύ την Κατερίνα Καινούργιου σου».

Μάλιστα, στην ανάρτηση στην οποία προχώρησε έκανε tag την Κατερίνα Καινούργιου και επισήμανε: «Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. Κατερίνα συμπάσχω».

Μαγγίρα σχόλιο για πλαστικές

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι πολύ καλή μητέρα και σύζυγος. Η ίδια πριν από 21 χρόνια παντρεύτηκε τον καλό της, Δημήτρη Μάζη (δείτε εδώ γιατί δεν φοράνε βέρες) και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, στις οποίες έχουν τρελή αδυναμία.

Δεν συνηθίζει να παρουσιάζει πολλές στιγμές από τη ζωή της με τον καλό της και τα παιδιά τους μέσα από τα social media της, όμως την Τετάρτη 15/3 αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία του άντρα της, η οποία την οδήγησε σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" ένας ένας (δείτε εδώ το παραλίγο ξύλο στα μπουζούκια με εκείνη πρωταγωνίστρια).

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου τη φώτο -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρόνια που ήμασταν στα «ντουζένια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους, ταξίδια και όνειρα! Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ έπειτα από 21 χρόνια και έχοντας 2 υπέροχα παιδιά !Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ. Δημήτρης Μάζης my Rocky. Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ‘ρθε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μπέττυ Μαγγίρα σύζυγος