«Δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό! Δεν μπορώ να ελέγξω το...» - Ο πραγματικός λόγος που η Μαρία Σολωμού δεν αναλαμβάνει τηλεοπτική εκπομπή

«Γι’ αυτό κάνω podcast»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα νέο podcast έκανε η Μαρία Σολωμού, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει και στο ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην συντροφικότητα, στέλνοντας την ίδια στιγμή κι ένα μήνυμα στις μαμάδες.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό, ξανά μέσα από το podcast της, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το κομμάτι της πολυγαμίας, οι δηλώσεις της οποίας πήραν τεράστια έκταση και σχολιάστηκαν από όλους ποικιλοτρόπως -δείτε εδώ όσα είπε.

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή

«Δεν μπορώ να ελέγξω το συναίσθημά μου όταν είμαι στην τηλεόραση, γι’ αυτό κάνω podcast και όχι πρωινό. Εκτός όμως από αυτό, είναι ότι δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό. Φαντάζεστε; Πιστέψτε με πραγματικά έχω πάθει πολλά μαθήματα στη ζωή μου, έχω κάνει αρκετές σχέσεις και μεγάλες και δυνατές. Όλες μου οι σχέσεις ήταν δυνατές, τουλάχιστον έτσι ξεκινούσαν, από μεγάλους έρωτες, αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάτσω με έναν άνθρωπο.

Δεν είχα την ανάγκη της συντροφικότητας. Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, την ώρα που τα κάνω. Να ξέρω ότι αυτό που πάω να κάνω τώρα είναι τεράστια μ@@@κία. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να αντισταθώ σε αυτή τη μ@@@κία; Θα την πληρώσω, το ξέρω, είμαι προετοιμασμένη. Είμαι και λίγο drama queen, μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός μου το ξύλο.

Δεν με απασχολεί να τα έχω καλά με κανέναν. Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει σχέσεις αίματος και τα @@@ μου. Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας, τα φτάνουμε μέχρι ένα σημείο και μετά τα σταυρώνουμε» είπε μεταξύ άλλων στο podcast η Μαρία Σολωμού.