Έτσι τους βρήκε το πρωί - Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι η Τούνη με τον Αλεξάνδρου και δίπλα ο "νουνίτο"

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, ακόμη και τώρα που έγινε μητέρα, δεν έχει ξεχάσει τους ακόλουθούς της με τους οποίους έχει χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί, όσο δύσκολο κι αν είναι, φροντίζοντας παράλληλα τον γιο της, να κάνει όσα περισσότερα story μπορεί δείχνοντας την καθημερινότητά της, όπως πραγματικά είναι, χωρίς να προσπαθεί να την κάνει να δείχνει πιο ωραία ή πιο εύκολη (δείτε εδώ πού "τραβολογούσε" τον μικρό).

Επομένως, όλο και πιο συχνά βλέπουμε περιεχόμενο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον μπέμπη τους, που είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά της και το πρωί της Παρασκευής 17/3, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο, από τη στιγμή που και οι τρεις βρίσκονταν στο κρεβάτι και μόλις είχαν ξυπνήσει, για να καλημερίσει το κοινό της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Αλεξάνδρου και τον μπέμπη τους στο κρεβάτι

Έβγαλαν διαβατήριο στον γιο τους και φεύγουν για...

Όσο περνούν οι μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη βλέπουν τον μπέμπη τους να μεγαλώνει τόσο γρήγορα και θέλουν να προλάβουν να κάνουν τα πάντα μαζί του. Μετά την απόφαση του παιδίατρου ότι μπορεί να βγει έξω η επιχειρηματίας τον παίρνει συνέχεια μαζί της - δείτε εδώ την πρώτη τους έξοδο. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τους δύο νέους γονείς.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωί της Πέμπτης (16/3) πήρε τον πρωτότοκο γιό του κα πήγε να ξεκινήσει την διαδικασία για να του βγάλει... διαβατήριο!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε δύο inst-story που έδειχνε τον μικρό του γιό και το διαβατήριο, που το εφτιαξε.

«Ήρθαμε να βγάλουμε διαβατήριο μπαμπά», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη φωτογραφία με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου για τον μπέμπη και το διαβατήριο

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε τις φωτογραφίες που έβγαλαν πατέρας και γιος για τα διαβατήριά τους, έτοιμοι να ξεκινήσουν τα πρώτα τους μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό.

«Πάμε μπαμπά σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ. Είμαι μέσα», έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο του.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου για τον μπέμπη και το διαβατήριο