«Πού σε σέρνω πάλι γιε μου...» - Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με το νεογέννητο μωράκι της

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/Jtouni
Instagram/Jtouni

Η Ιωάννα Τούνη από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το γιο της δεν τον αποχωρίζεται. Τον παίρνει παντού μαζί της, αφού δεν θέλει να έχει βοήθεια ούτε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά ούτε και από κάποια γυναίκα που θα της τον κρατάει για κάποιες ώρες.

Έτσι λοιπόν παίρνει τον μικρό "Νουνίτο" όπως τον λέει, παντού μαζί της. Μάλιστα, για το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε η επιχειρηματίας με την εταιρία ρούχων που έχει από κοινού με την κολλητή της. Επί την ευκαιρία επίσης, συναντήθηκε με τους φίλους της.

Επέστρεψε στην Αθήνα η Ιωάννα Τούνη και πήρε την γιο της στο...

Η Ιωάννα Τούνη σε καμία περίπτωση δεν αποχωρίζεται το γιο της. Άλλωστε τον πήρε μαζί της μέχρι και στο γυμναστήριο και όταν άρχισε να κλαίει σταμάτησε την προπόνηση της για να τον θηλάσει - δείτε την ανάρτηση της.

Μετά το γυμναστήριο ωστόσο, τον πήρε μαζί και στο ιατρείο που έκανε τα beaute της! Την ώρα που εκείνη ξαπλωμένη έκανε θεραπείες για το πρόσωπο της, το μωράκι κοιμόταν στο καρότσι.

Ιωάννα Τούνη γιος

Το σώμα της Τούνη 2 μήνες από τη γέννα του γιου της

Στην Θεσσαλονίκη, μέσα από τα νέα της stories είδαμε το διαμέρισμα, που διατηρεί στη συμπρωτεύουσα μαζί φυσικά με το γιο της, ο οποίος βλέπουμε να έχει γίνει ο πρωταγωνιστής στη ζωή της (δείτε εδώ το πρώτο ταξίδι που έκαναν Αλεξάνδρου και Τούνη με το μωρό).

Μέσα από νέες αναρτήσεις, που έκανε η Τούνη στο instagram την Παρασκευή 10/3 επίσης, μας έδειξε πως είναι το σώμα της δύο μήνες από τον τοκετό, καθώς έχει αποφασίσει να μοιράζετε με τις φίλες της, όλο αυτό το ταξίδι που κάνει για να επανέλθει στο παλιό της σώμα.