Δεν την κρατάει τίποτα: «Παντού μαζί με νουνίτο» - Με τον γιο της στο γυμναστήριο η Ιωάννα Τούνη

Έχει βάλει στόχο να αποκτήσει ξανά το σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην Αθήνα στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τι συνέβη στο ταξίδι της με τον μπέμπη), και εφόσον έχει αποφασίσει να μπει σε πρόγραμμα και να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στην παλιά της φυσική κατάσταση, την πρώτη της μέρα στην πόλη την πέρασε στο γυμναστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έδειχνε πως πήρε μαζί το παιδί της και πήγε για να ασκηθεί, τονίζοντας σε όλες τις μανούλες εκεί έξω πως όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση, καθώς δεν σταματάει η ζωή μίας γυναίκας μόλις έρθει ένα παιδί στη ζωή της.

Στο γυμναστήριο με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη

«Παντού μαζί με νουνίτο. Ακόμα και στην προπόνηση. Ελάτε συμπεθέρες, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μαζί με τα μωράκια σας. Θέληση να υπάρχει και καλή διάθεση», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και αποθεώθηκε.

Το σώμα της Τούνη 2 μήνες από τη γέννα του γιου της

Λίγες ημέρες πριν η Ιωάννα Τούνη πήρε την απόφαση και μαζί με το μωρό της ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, καθώς όπως έκανε γνωστό θα έπρεπε να πάει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρώσει τις διαδικασίες, που τρέχουν με τη βιοτεχνία της.

Έτσι λοιπόν μέσα από τα νέα της stories την είδαμε στο διαμέρισμα, που διατηρεί στη συμπρωτεύουσα μαζί φυσικά με το γιο της, ο οποίος βλέπουμε να έχει γίνει ο πρωταγωνιστής στη ζωή της (δείτε εδώ το πρώτο ταξίδι που έκαναν Αλεξάνδρου και Τούνη με το μωρό).

Μέσα από νέες αναρτήσεις, που έκανε η Τούνη στο instagram την Παρασκευή 10/3 μας έδειξε πως είναι το σώμα της δύο μήνες από τον τοκετό, καθώς έχει αποφασίσει να μοιράζετε με τις φίλες της, όλο αυτό το ταξίδι που κάνει για να επανέλθει στο παλιό της σώμα.