«Πηγαίνουμε στον μπαμπά μας...» - Με τον μπέμπη της στο αεροδρόμιο! Καρέ καρέ το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Πώς είναι να ταξιδεύει μία μαμά με το παιδί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν μπόρεσε να μείνει άλλο μακριά από τη δουλειά και το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και έτσι πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μαζί με τον μικρό της γιο προς τα βόρεια, ώστε να μπορεί να τακτοποιήσει όλες τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις και να μείνει για λίγο στο σπίτι που με τόσο κόπο έφτιαξε (δείτε εδώ την αντίδρασή της την ώρα που ο μικρός έκλαψε για πρώτη φορά).

Την Δευτέρα 13/3, όμως, επέστρεψε ξανά στην Αθήνα και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram πως είναι να ταξιδεύει μία μαμά με το λίγων μηνών μωρό της σε ένα αεροπλάνο, δημοσιεύοντας κάποια βίντεο, από την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο, την ώρα που περνούσε τον έλεγχο και τα λοιπά και τα λοιπά.

Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της προς Αθήνα

«Τελείωσα τις πρωινές δουλειές μου στη Θεσσαλονίκη και τώρα πετάμε στον μπαμπά μας με τον “νουνίτο”. Πηγαίνουμε στον μπαμπά μας. Με ρωτήσαμε πάρα πολλοί πώς γίνεται και πετάμε, τι ακριβώς κάνουμε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο, αλλά του βγάζουν ένα τυπικό ότι είναι παρών στο αεροπλάνο», ανέφερε η διάσημη influencer στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε.

Και στη συνέχεια, ανέβασε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο εξηγούσε αναλυτικά: «Μόλις περάσαμε τον έλεγχο. Πέρασα κατευθείαν με το μωράκι, δεν χρειάστηκε να το βγάλω από πάνω μου. Έχει πιστοποιητικό γέννησης και πετάει έτσι, με το πιστοποιητικό του».

Έδειξε δημόσια το σημάδι από την καισαρική τομή

Μέσα από τα νέα της stories τη βλέπουμε στο διαμέρισμα, που διατηρεί στη συμπρωτεύουσα μαζί φυσικά με το γιο της, ο οποίος βλέπουμε να έχει γίνει ο πρωταγωνιστής στη ζωή της (δείτε εδώ το πρώτο ταξίδι που έκαναν Αλεξάνδρου και Τούνη με το μωρό).

Μέσα από νέες αναρτήσεις, που έκανε η Τούνη στο instagram την Παρασκευή 10/3 μας έδειξε πως είναι το σώμα της δύο μήνες από τον τοκετό, καθώς έχει αποφασίσει να μοιράζετε με τις φίλες της, όλο αυτό το ταξίδι που κάνει για να επανέλθει στο παλιό της σώμα.