Το μωρό έκλαιγε και αυτή γελούσε: «Έπαθα σόκ!» - Η ανάρτηση της Τούνη για τον μπέμπη

Το βίντεο στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το μωρό έκλαιγε και αυτή γελούσε: «Έπαθα σόκ!» - Η ανάρτηση της Τούνη για τον μπέμπη

Όσο περνούν οι μέρες, η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση του γιατρού (δείτε την εδώ) μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι νέο για τα νεογέννητα μωράκια και για την ανάπτυξη τους. Αυτή την φορά, η γνωστή επιχειρηματίας μετά το τάμα που πήγε να κάνει για τον πρωτότοκο γιό της (δείτε εδώ την φωτογραφία τους) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο γιός της, που δεν έχει ούτε δύο μήνες που γεννήθηκε, αλλά και αυτά που έμαθε σχετικά με την ανάπτυξη των βρεφικών δακρύων.

Η ανάρτηση της Τούνη για το μωρό και τα δάκρυα

Η μανούλα ανάρτησε αρχικά ένα βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στον καναπέ αγκαλιά με τον γιο του ενώ κλαίει, ενώ στη συνέχεια ανήρτησε ακόμη ένα βίντεο λέγοντας: «Το πιράνχας μου σήμερα έκλαψε για πρώτη φορά! Εννοώ κανονικό κλαματάκι, με δάκρυακια. Τα βρεφάκια στην αρχή όταν κλαίνε δε βγάζουν δάκρυα γιατί δεν λειτουργούν ακόμη η δακρυϊκοί αδένες στα μάτια. Έπαθα σοκ λοιπόν αυτό έκλαιγε και εγώ χαμογελούσα».

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο του στα χιόνια

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί είχε αποδείξει μέσα από συνεντεύξεις και όσα ανέβαζε στους λογαριασμούς του στα social media, πως έχει μεγάλη αγάπη για τα μωρά και για το λόγο αυτό, τον βλέπουμε να ζει την απόλυτη ευτυχία.

Μαζί με την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη μένουν στην μονοκατοικία του στην Αθήνα, στα Βόρεια προάστια, ωστόσο πρόσφατα επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το εξοχικό του στην Αράχοβα, σαν οικογένεια μαζί με το παιδί τους (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι του Αλεξάνδρου).

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του ζευγαριού από την περιοχή, η οποία ήταν και χιονισμένη έπαιρναν και έδιναν στα social media με τον Αλεξάνδρου να ποζάρει συγκεκριμένα με το γιο του, τον οποίο και είχε ντύσει σαν αρκουδάκι, μιας και το κρύο στο βουνό ήταν έντονο.

Δημήτρης Αλεξάνδρου