Εκτάκτως εκτός Πρωινού η Λίτσα Πατέρα - Ποια πήρε τη θέση της

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτάκτως εκτός Πρωινού η Λίτσα Πατέρα - Ποια πήρε τη θέση της

Εκτάκτως εκτός Πρωινού βρέθηκε η Λίτσα Πατέρα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας λίγη ώρα πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ανακοινώνοντας επίσης και την παρουσιάστρια που θα έλεγε τα ζώδια στη θέση της.

Η αστρολόγος ένιωσε μια αδιαθεσία και αποφάσισαν να μην βγει στον αέρα της εκπομπής, ώστε να την αφήσουν να ξεκουραστεί.

Η ανακοίνωση του Λιάγκα για την Πατέρα στο Πρωινό

«Να πω ότι η Λίτσα, που ήταν εδώ μαζί μας, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και είπαμε να μην βγει η γυναίκα. Θα συνεχίσουμε λίγο εμείς... Η Ελίνα θα πει τα ζώδια σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά και έδωσε το λόγο στην Ελίνα Παπίλα η οποία πολύ σύντομα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με τη δική της εκπομπής.

To σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Η αγαπημένη αστρολόγος καθημερινά δίνει τη συμβουλή της ημέρας στους followers της ενώ πέρα από την αστρολογία μοιράζεται και τις γνώσεις της στην μαγειρική και την κηπουρική. Πάντα με φόντο γωνιές του σπιτιού της.

Το σπίτι λοιπόν της Λίτσας Πατέρα είναι μια κλασική οικία στην καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι.

Το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού της είναι το γραφείο, απ΄όπου γίνεται και καθημερινά η ζωντανή σύνδεση με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το γραφείο της, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι κλασικό, μεγάλο και ξύλινο. Οι λευκές κουρτίνες, ένας ασημένιος δίσκος αλλά και κάποια αντικείμενα Φενγκ Σουι - όπως ο ελέφαντας - για καλή τύχη, είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

Οι πίνακες, οι κορνίζες, τα μικροσκοπικά μπιμπελό και τα κεριά είναι επίσης χαρακτηριστικά της διακόσμησης που έχει επιλέξει για το σπίτι της.

Μέσα στο κλασικό σαλόνι, το επιβλητικό τζάκι έχει τον πρώτο λόγο.