Eurovision: «Η πρόταση ήταν σχεδόν προσβλητική» - Τα "καρφιά" Καινούργιου & Πουλόπουλου για την ΕΡΤ! Τα σχόλια για την Μελιτά

«Καλή επιτυχία στη Τζένη αλλά εδώ έχουμε την ιστορία της Eurovision»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: «Η πρόταση ήταν σχεδόν προσβλητική» - Τα

Την απόφαση της ΕΡΤ να αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση της Eurovision η Τζένη Μελιτά, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. Δεν δίστασαν μάλιστα να πετάξουν τα "καρφιά" τους που δεν έβαλαν στο τιμόνι τον Γιάννη Πουλόπουλο που γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία του μουσικού διαγωνισμού.

«Είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, τη βλέπω και στο YouTube, ένα γλυκύτατο παιδί. Δεν ξέρω αν ξέρει από Eurovision», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά τις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια για την νέα συνεργασία της,

«Δηλαδή εγώ θα ‘θελα να δω τον Γιάννη μας μαζί με τη Μαρία Κοζάκου. Έναν άνθρωπο που να είναι ταυτισμένος με τη Eurovision. Ο Καπουτζίδης ξέρει από Eurovision», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το "καρφί" του Πουλόπουλου στην ΕΡΤ και το σχόλιο της Καινούργιου για την Eurovision

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε: «Η τελευταία πρόταση που μου έγινε από την ΕΡΤ ήταν σχεδόν προσβλητική. Μου είπαν ότι επειδή είμαι στην ιδιωτική τηλεόραση, δεν θα φαίνεται ούτε το χέρι μου. Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε μία εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης. Δεν τους έχω ανάγκη, έχω κάνει την καριέρα μου 18 χρόνια. Δεν πειράζει, καλή καρδιά».

«Καλή επιτυχία στη Τζένη αλλά εδώ έχουμε την ιστορία της Eurovision», σχολίασε από πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ωστόσο και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό!

Οι δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την παρουσίαση της φετινής Eurovision

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3 επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, με την ίδια να φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη και ανυπόμονη.

«Νομίζω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι είσαι πολύ χαρούμενος Φώτη. Όταν του το είπα, πέταγε από τη χαρά του όπως κι εγώ. Ανυπομονώ πάρα πολύ να πάω εκεί. Θα μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ εδώ στην εκπομπή. Είναι μεγάλο δώρο και μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πραγματικά.

Θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Έτσι όπως μαζεύω κόσμο σπίτι μου και τους καλώ εκείνη τη μέρα και τρώμε, αυτό το κλίμα θέλω να περάσω και στον κόσμο. Θα είμαι μαζί με τη Μαρία Κοζάκου φυσικά. Θα μάθω πολλά. Ανυπομονώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.