Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του Victor Vernikos που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Ακούστε το!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του Victor Vernikos που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Το video clip του τραγουδιού «What They Say» του Victor Vernicos, που θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Κυριακής 12/3.

Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν’ «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του «What They Say» ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν’ αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και να νιώσει την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική (δείτε εδώ το τραγούδι της Κύπρου).

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision

Η τιμή των εισιτηρίων για την Eurovision 2023

Μετά την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του ελληνικού τραγουδιού και την θέση που θα έχει η ελληνική σημμετοχή στην φετινή eurovision (δείτε την εδώ), η διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού, ξεκίνησε την πώληση των εισητήριων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού, όσοι ενδιαφέρονται για τα εισητήρια του διαγωνισμού, θα μπορέσουν να τα εξασφαλίσουν ηλεκτρονικά στις 7 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος λίγες μέρες μετά, μέσα στον μήνα, διότι αναμένεται να πουληθούν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του Ticketmaster UK και όχι μέσω της εφαρμογής της εταιρίας.

Τα εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα περιλαμβάνουν:

  • θέσεις ορθίων
  • θέσεις καθήμενων
  • θέσεις ΑμΕΑ
  • πακέτα προσφορών

Στις τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνεται φόρος κράτησης 2.86% από την εταιρία Ticketmaster, ενώ υπάρχει και πρόσθετη χρέωση 3.32 ευρώ για κάθε αγορά εισιτηρίου. Στην ανακοίνωση της EBU αναφέρεται επίσης ότι για τις τρεις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις του διαγωνισμού (Α’ Ημιτελικός, Β’ Ημιτελικός, Μεγάλος Τελικός) θα επιτραπεί η κράτηση έως και 4 εισιτηρίων ανά παραγγελία.

Επιπλέον, η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως περίπου 3.000 εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους μετανάστες Ουκρανούς που έχουν μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του πολέμου.

Ο πίνακας με τα εισητήρια για την Eurovision