«Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε "λίγο να αδυνατίσεις"» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για πρώην στέλεχος του Mega

«Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 17/3 η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τι της είχε πει στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται πλέον στο κανάλι, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της δοκιμαστικά.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για πρώην στέλεχος του Mega

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο.

Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές.

Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου. Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα. Του είπα τότε ότι “ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Το μοιράστηκα με κάποιους ανθρώπους του καναλιού που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου”», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία πριν μερικές μέρες έγινε αποδέκτρια υβριστικών σχολίων -δείτε εδώ τον λόγο.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για πρώην στέλεχος του Mega
NDP

Η απάντηση της στα κακόβουλα σχόλια περί κιλών

Η Δανάη Μπάρκα - η οποία πρόσφατα τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (δείτε την εδώ)- παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την βοήθεια που έχει προσφέρει σε άλλα κορίτσια να αγαπήσουν το σώμα τους αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αέρα.

Έχεις δώσει θάρρος σε πολλές γυναίκες να κυκλοφορούν περήφανες με ό,τι σωματότυπο κι αν έχουν. Πιστεύεις πως κάθε σου κίνηση «φιλτράρεται», αφού περνάς και πολλά μηνύματα;

Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.

Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος.

Έχεις βοηθήσει πολλά κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Ήσουν πάντα έτσι, ένιωθες τόσο καλά με το σώμα σου;

Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε.