Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Εμένα μου φαίνεται...» - Τα σχόλια της Ελίνας Παπίλα για το Breakfast at star με Χατζίδου και Παύλου

Οι αποκαλύψεις της λίγο πριν την αυριανή 18/3 της πρεμιέρα

«Εμένα μου φαίνεται...» - Τα σχόλια της Ελίνας Παπίλα για το Breakfast at star με Χατζίδου και Παύλου
News 17.03.2023 14:57
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής 17/3 μια μέρα πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε με πολύ ενθουσιασμένο για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Πριν μερικές μέρες, το κανάλι προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αποκαλύπτοντας την παρέα που θα μας κάνει η Ελίνα Παπίλα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με τίτλο «Είμαστε μαζί» (δείτε εδώ τι ώρα θα προβάλλεται και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της).

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, εκτός από την νέα της εκπομπή, αναφέρθηκε και στη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή [email protected].

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για το Breakfast at star

«Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχαμε συνεχίσει. Δεν έχω καμία πικρία. Εγώ στην τηλεόραση ψιλό κατά λάθος μπήκα. Το βλέπω δώρο εγώ αυτό που μου έχει έρθει να ξέρεις.

Με τον Γιώργο Καρτελιά ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες γιατί κάναμε χρόνια μαζί ραδιόφωνο, πέρυσι ήμασταν μαζί στο πρωινό, αυτή τη στιγμή τα ωράρια είναι πολύ ζόρικα. Μιλάμε όμως, μίλησα και εχθές μαζί του. Δεν τσακωθήκαμε. Κάποια στιγμή πηγαίναμε με ξεχωριστά αυτοκίνητα, γιατί υπήρξαν διαφορετικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και μας κοίταζαν με ποιο αυτοκίνητο θα έρθουμε.

Έχω δει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Εμένα μου φαίνεται μια χαρούμενη εκπομπή. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν άσχημα τα νούμερα πέρυσι. Ήταν μια συμπαθητική χρονιά και να συνυπολογίσουμε ότι εμείς ήμασταν άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν ξέρω αν το 100% ψυχαγωγία μπορεί να υπηρετηθεί έτσι και να το αγκαλιάσει και ο κόσμος. Υπάρχουν πράγματα με πολύ μεγάλη βαρύτητα γύρω μας», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν θα μπω ακόμη στη διαδικασία να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα της εκπομπή

«Με τη Βίκυ...» - Σε αμηχανία η Ελίνα Παπίλα λίγες ώρες μετά την φυγάδευσή της έξω από τον ΑΝΤ1

Share