"Έσκασε" πριν από λίγο - Aυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του παιδιού της, αλλά και στην δική της, το οποίο πρόκειται να γεμίσει με πολλά χαμόγελα και συγκινήσεις.

Δεν έχει περάσει, λοιπόν, πολύς καιρός από τότε που πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση και την Παρασκευή 17/3, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Πρωινού μας (δείτε το εδώ), διέρρευσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Όλγα Κιουρτσάκη.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της κόρης της Άντζελας Δημητρίου

Σε λίγους μήνες, λοιπόν, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει, η νεαρή μανούλα θα φέρει στον κόσμο ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ήδη αισθάνεται την αγάπη που υπάρχει γύρω του, εφόσον και η γιαγιά του, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια είναι ξετρελαμένοι (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Λαίδης).

Έτσι το ανακοίνωσε

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.